Amigdalita acuta pultacee repetata
Buna ziua! Am o problema cu amigdalita de aproape o luna si inca nu mi-a trecut dupa 3 antibiotice. Prima oara cand am avut infectia nu am avut febra sau frisoane, doar amigdalele erau inflamate si cu puroi alb pe ele. Fiindca de mica am probleme cu amigdalita si de fiecare data la medic imi spunea sa iau ospen, am facut tratament cu ospen de 1000 timp de o saptamana (dupa capul meu nu prescris de medic). Dupa el m-am simtit mai bine si dupa o saptamana s-a refacut amigdalita, mult mai dureroasa ca prima data. Am facut febra si frisoane, abia puteam sa inghit, sau sa mananc, iar amigdalele erau pline de alb (in special una dintre ele care era mult mai mare in volum). Atunci am zis ca e cazul sa merg la ORL, unde mi-a dat sa iau injectii cu gentamicina si penicilina (gentamicina doar primele 3 zile) timp de 7 sau 8 zile din 12 in 12 ore. Am reactionat foarte bine la tratament si m-am facut APROAPE bine. Doctorul ORL mi-a spus ca m-am vindecat dar dupa 2 zile am facut din nou febra si am observat ca inca mai era putin puroi pe amigdala mai mare. M-am reintors la medic si mi-a dat Clindamycin 600 comprimate timp de 10 zile. Si dupa acesta m-am simtit mai bine dar din nou se putea observa ca mai sunt cateva locuri cu puroi care nu au disparut. Am facut analizele pana la urma si mi-a iesit fibrinogemia 417 mg/dl, ASLO 341 UI/ml si proteina c reactiva 6 mg/l. Acum medicul mi-a zis sa iau moldamin o data pe saptamana timp de 3 luni dar cand mi-a spus asta, infectia nu era asa grava si acum dupa cateva zile fara sa iau niciun medicament, in decurs de 4 zile s-a dezvoltat din nou infectia incet iar acum am din nou probleme cu inghititul. Inca nu am facut febra. Maine ar trebui sa iau prima injectie cu moldamin. Intrebarea mea acum este daca o sa functioneze avand in vedere ca iar am alb pe amigdale si pe zi ce trece tot mai mult se face si acum au aparut si durerile la inghitire. Mi-e teama de faptul ca nu se va opri infectia dupa prima injectie si pana peste o saptamana cand va trebui sa o iau pe urmatoarea se va agrava. Nu stiu cum functioneaza moldaminul, precizez ca a si trebuit sa il cumpar din Ucraina de aceea am stat 4 zile fara vreun medicament. Ma scuzati de mesajul lung dar am vrut sa dau toate detaliile.
2 comentarii
1 cand ajungi pe un forum.. mai citesti ce sa scris acolo la subiecte asemanatoare
2 daca citeai.. intelegeai ca esti o persoana cu grave probleme gastro intestinale din copilarie
ca faci reflux gastro eosfagian in somn de la anumite greseli alimentare..si asta Intretine inflamatia in gat..si amigdalita !!!
3 doar tratamentul local.. fara schimbarea stilululi alimentar si fara tratamnt la gastrologie.. nu ajuta la nimic
2 daca citeai.. intelegeai ca esti o persoana cu grave probleme gastro intestinale din copilarie
ca faci reflux gastro eosfagian in somn de la anumite greseli alimentare..si asta Intretine inflamatia in gat..si amigdalita !!!
3 doar tratamentul local.. fara schimbarea stilululi alimentar si fara tratamnt la gastrologie.. nu ajuta la nimic
De cateva zile stau pe forum si citesc probleme asemanatoare ale oamenilor, totusi am simtit sa postez si eu. Am sa iau in considerare ce mi-ati spus. Multumesc mult de raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Amigdalita pultacee sau altceva
- 4amigdalita pultacee
- 0amigdalita pultacee la 4 ani
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 2amigdalita pultacee
- 1Amigdalita cronica
- 0Amigdalita pultacee
- 1Amigdalita pultacee
- 3Dupa cate pastile de zinnat ar trebui sa scada febra in cazul amigdalitei pultacee
- 0Orl
- 6Amigdalita pultacee - se scapa de ea vreodata?!
- 2Amigdalita acuta/analize sange
- 2Copil 4 ani cu amigdalite repetate
- 3Amigdalite, la 2 luni cel mult 3 fac puroi in gat
- 4Amigdalita pultacee
- 4Amigdalita cu puroi
- 4Amigdale cu puroi
Mai multe informații despre: amigdalita pultacee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: