Amigdalita cronica acuta
Efectiv nu stiu ce sa mai fac, de 2 ani și 2 luni am episoade aproape lunare de amigdalita cronica, anul acesta m am confruntat cu 11 episoade, am încercat, augumentin, klacid, zinat, azitromicina, pastile de gat pe toate aproape, isoprisosin, bronhovascom, polygema, propolgema, loroblis, pastile pe baza de propolis, am luat suplimente de vitamine toate recomandate de medici, în urma analizelor nu a ieșit decat aslo 260, la exudat nimic, la 4 medici am mers doar unul a spus ca va trebui sa ma operez doar ca acesta nu opera, nu putea, mi a recomandat alt medic care acesta a spus ca nu are ce sa opereze, specific ca fiecare episod a debutat cu febra moderata, frisoane, diaforeza, nu stiu ce sa mai fac simt ca înnebunesc, am facut analize la glanda tiroida, la reumatologie nu a ieșit ceva grav, va rog dacă s a confruntat cineva cu asa ceva sa îmi răspundă, chiar nu stiu ce sa mai fac ! Miercuri merg din nou la orl dar nici un medic nu mi a găsit o soluție!
3 comentarii
Găsești pe forum sute de postări unde am explicat
1. Gatul, Faringele, amigdalele fac parte din tractul Digestiv.. Au acelas nerv. N. Vag și acelas sistem limfatic
2. Inflamația este comuna de la limba la anus
3 nu se poate vindeca gatul decât cu Un regim corect Alimentar. Cu tratamentul Corect a problemelor digestive, ca să nu mai faci reflux gastro esofagian în somn
1. Gatul, Faringele, amigdalele fac parte din tractul Digestiv.. Au acelas nerv. N. Vag și acelas sistem limfatic
2. Inflamația este comuna de la limba la anus
3 nu se poate vindeca gatul decât cu Un regim corect Alimentar. Cu tratamentul Corect a problemelor digestive, ca să nu mai faci reflux gastro esofagian în somn
Va mulțumesc mult pentru răspuns, am urmat o perioada, în legătură cu alimentația, fara condimente, usturoi, băuturi acidulate, lămâie, lapte, dacă la asta va referiți legat de alimentație, gargara cu apa și bicarbonat, ceai de mușețel la temperatura camerei, nu au avut efect !tin sa menționez ca fumez!
dai clic sus pe denumirea cabinetului
gasesti adresa de hotmail
atasezi poze cu faringele sa vad amigdalele
scrii varsta, inaltimea, Kg
ce tratament ai acum pentru digestie si pentru gat
gasesti adresa de hotmail
atasezi poze cu faringele sa vad amigdalele
scrii varsta, inaltimea, Kg
ce tratament ai acum pentru digestie si pentru gat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalita cronica
- 250Sa ma operez???
- 240Operatie de amigdale... la cine???
- 36Faringoamigdalita cronica
- 5amigdalita cronica cazeoasa - copil 13 ani
- 85Amigdalita cronica - probleme
- 7Limba anormala?
- 35Amigdalita cronica
- 38Amigdalita cronica?
- 6Inflamatii in cerul gurii
- 8amigdalita cr criptica cazeoasa papilom 4mm se indica biopsie
- 5probleme la baza limbii, doua deschideri care elima continut cu miros de infectie
- 3Amigdalita cronica cazeoasa
- 2amigdalita cronica, operatie sau nu?
- 2Problema ORL
- 1Amigdalita cronica cazeoasa
- 1Amigdale inflamate.
- 1Amigdalita cronică si cazeum
Mai multe informații despre: Amigdalita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: