Amigdalita cronica cazeoasa
Buna ziua!
Poti primi diagnosticul de Amigdalita cronica cazeoasa daca nu ai simptomele Amigdalitei si nu te doare gatul des?
Mi s-a pus diagnosticul de Amigdalita cronica cazeoasa doar pentru faptul ca una dintre amigdale este mai mare decat cealalta de mult timp si in amigdala cea mica se vede ceva galben(probabil pietre). Dar, cum am spus, nu am simptome specifice Amigdalitei (febra, durere etc). Ma doare cateodata doar cand ma trezesc dimineata, ulterior durerea dispare.
Deci este Amigdalita daca doar o amigdala este marita si nu am simptome?
Multumesc!
Poti primi diagnosticul de Amigdalita cronica cazeoasa daca nu ai simptomele Amigdalitei si nu te doare gatul des?
Mi s-a pus diagnosticul de Amigdalita cronica cazeoasa doar pentru faptul ca una dintre amigdale este mai mare decat cealalta de mult timp si in amigdala cea mica se vede ceva galben(probabil pietre). Dar, cum am spus, nu am simptome specifice Amigdalitei (febra, durere etc). Ma doare cateodata doar cand ma trezesc dimineata, ulterior durerea dispare.
Deci este Amigdalita daca doar o amigdala este marita si nu am simptome?
Multumesc!
1 comentarii
1. simptome specifice Amigdalitei (febra, durere etc)... este vorba de amigdalita ACUTA.. Infectie
2 Amigdalita cronica cazeoasa.e vorba anume de acele secretii din criptele amigdalelor.. acele pietre, acel caseum... semn de reflux gastro eosfagian din copilarie.. care treptat au afectat si amigdalele
2 Amigdalita cronica cazeoasa.e vorba anume de acele secretii din criptele amigdalelor.. acele pietre, acel caseum... semn de reflux gastro eosfagian din copilarie.. care treptat au afectat si amigdalele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8amigdalita cronica...sunt foarte speriata
- 8tuse si secretii
- 58Faringita-Amigdalita repetata
- 63faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
- 38Amigdalita cronica?
- 8amigdalita cr criptica cazeoasa papilom 4mm se indica biopsie
- 16Cripte pe amigdale
- 10Strangere de gat
- 1Probleme amigalite
- 3Amigdalita cronica cazeoasa
- 6Amigdala umflată?!
- 3Amigdale criptice cu cazeum, sau altceva?
- 1Produs farmaceutic pentru inlaturarea cazeumului / pietrelor de pe amigdale
- 2Problema ORL
- 3Punct alb pe amigdale
- 4Amigdale cu cazeum
- 1Durere ganglion
- 1Cocainaaa?
Mai multe informații despre: Amigdalita cronica cazeum
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: