Amigdalite cu puncte de puroi la bebe de 1 luna jumatate!
Fetita mea in varsta de o luna si jumatate cand s-a intors de la maternitate a luat mucii de la surioara ei mai mare in varsta de 2 an (ca era racita) si de atunci ne luptam cu nasul infundat si cu inecare din cauza lor. Am fost la ORL si consultand-o dr. mi-a spus ca are amigdalele cu puncte de puroi pe ele si sa ii fac aerosol cu ser fiziologic si dexametazona.
Din fericire bebelina nu a facut febra dar o incomodeaza cand mananca ca se ineaca si se lasa pagubasa sa mai suga. As vrea sa stiu daca este bun acest aerosol pentru ea si daca se mai poate face altceva ca sa scapam de nasuc infundat si de puroiul din gat si cat de grav o poate afecta amigdalita. Va multumesc.
Din fericire bebelina nu a facut febra dar o incomodeaza cand mananca ca se ineaca si se lasa pagubasa sa mai suga. As vrea sa stiu daca este bun acest aerosol pentru ea si daca se mai poate face altceva ca sa scapam de nasuc infundat si de puroiul din gat si cat de grav o poate afecta amigdalita. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6a reaparut durerea in gat
- 2dureri la amigdale
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 7ASLO si amigdalele
- 4Tuse cronica si resturi amigdaliene inflamate
- 18mi-am scos amigdalele acum 5 zile iar aseara am manat fooatre multa inghetata
- 1Amigdalele şi Ţigarile
- 8otita --urmari
- 4Amigdale acoperite cu puroi, tuse, ganglioni umflati
- 1Dupa operatie de amigdale
- 8amigdalita cronica criptica
- 5probblema cu amigdalele
- 6Am amigdala dreapta inflamata.. am luat tratament dar fara rezultat
- 0la 3 zile dupa ce am facut ultima injectie de moldamin ma doare amigdala dreapta...
- 2Operatie amigdale ?
- 1Amigdale cu puroi
- 1hiperplazia amigdaliana
- 0amigdala rosie si umflata
- 0Infectie in gat
- 8Amigdalita pseudomembranoasa
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: