Amigdalite cu puncte de puroi la bebe de 1 luna jumatate!
Fetita mea in varsta de o luna si jumatate cand s-a intors de la maternitate a luat mucii de la surioara ei mai mare in varsta de 2 an (ca era racita) si de atunci ne luptam cu nasul infundat si cu inecare din cauza lor. Am fost la ORL si consultand-o dr. mi-a spus ca are amigdalele cu puncte de puroi pe ele si sa ii fac aerosol cu ser fiziologic si dexametazona.
Din fericire bebelina nu a facut febra dar o incomodeaza cand mananca ca se ineaca si se lasa pagubasa sa mai suga. As vrea sa stiu daca este bun acest aerosol pentru ea si daca se mai poate face altceva ca sa scapam de nasuc infundat si de puroiul din gat si cat de grav o poate afecta amigdalita. Va multumesc.
Din fericire bebelina nu a facut febra dar o incomodeaza cand mananca ca se ineaca si se lasa pagubasa sa mai suga. As vrea sa stiu daca este bun acest aerosol pentru ea si daca se mai poate face altceva ca sa scapam de nasuc infundat si de puroiul din gat si cat de grav o poate afecta amigdalita. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hipertrofiere amigdale palatine si linguala cu prelungirea pediculata a amigdalei linguale
- 4mamica care alapteaza cu puroi la amigdale
- 6Se poate din ca din cauza problemelor cu amigdalele sa ai probleme respiratorii?
- 4punct pe amigdala
- 4Amigdale inflamate
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 7Este recomandata in acest caz operatia de amigdale?
- 3un rest amigdalian ramas in urma unei op. de indepartare a amigadalelor
- 9Amigdala linguala hipertrofica
- 2infectie amigdale si gat + poze
- 2chist amigdalian?
- 10Probleme cu amigdalele
- 2Excrescenta pediculata, nedureroasa pe amigdala dreapta
- 5Valoare ASLO 216 postamigalectomie
- 2exista un tratament naturist pentru hipertrofie amigdalina?
- 3Am o problema cu gatul
- 6problema ORL- amigdalita cronica pentru Dr. Flueraru Valeriu
- 3Amigdale diferite ca marime
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: