stafilococ auriu ajutor!!!
pe data de 25 am fost internata in spital aveam puroi in amigdale am fost nevoita sa ma externez de urgenta miercuri dimineata pentru ca aveam examen de admitere am facut tratament cu gentamicina si eficef timp de o saptamana la exudat a iesit stafilococ auriu..dupa care miercuri in gauricile..curate se vedeau mici puncte albe..duminica s-au mai fost 4 dopuri de..luni doctorita a zis ca nu e puroi mi-a dat tratament cu claritromicina de luni pana vineri..m-a trimis la orl..doctorul mi-a zis ca acea albeata nu e periculoasa si se elimina periodic si m-a trimis azi samabata sa fac examen micologic si exudat..desi eu ieri am luat claritromicina..iubitului meu i-a iesit la exudat absent la toate..doctorita mi-a zis ca s-ar fi putut sa iau de la el dar el e sanatos.
1.daca sunt purtatoare/l-am luat..ma pot vindeca de acest stafilococ? mai am vreo sansa sa ma sarut cu prietenul meu si sa raman impreuna cu el ? :(
2.daca trec trei zile..imi trece efectul antibioticului..azi am fost si am facut exuda dar ieri am luat claritromicina si mi-a zis ca s-ar putea sa iasa negativ..as vrea sa, ma duc sa il repet..va rog din suflet ajutati-ma
1.daca sunt purtatoare/l-am luat..ma pot vindeca de acest stafilococ? mai am vreo sansa sa ma sarut cu prietenul meu si sa raman impreuna cu el ? :(
2.daca trec trei zile..imi trece efectul antibioticului..azi am fost si am facut exuda dar ieri am luat claritromicina si mi-a zis ca s-ar putea sa iasa negativ..as vrea sa, ma duc sa il repet..va rog din suflet ajutati-ma
3 comentarii
abordarea problemei este total gresita
ai ceva probleme cu digestia din copilarie
acidul gastric care ajunge in gat irita si inflameaza amigdalele
nu e cazul sa mai faci exudate
trebuie sa mergi la ORL..si sa decizi daca scoti amigdalele sau daca faci criptolizis cu radiofrecventa
pentru a rezolva difinitv problema
ai ceva probleme cu digestia din copilarie
acidul gastric care ajunge in gat irita si inflameaza amigdalele
nu e cazul sa mai faci exudate
trebuie sa mergi la ORL..si sa decizi daca scoti amigdalele sau daca faci criptolizis cu radiofrecventa
pentru a rezolva difinitv problema
..va mulțumesc din suflet..aveți dreptate..nu știam de ce tot le am asa mari, cărnoase
va mulțumesc mult! sanatate!
va mulțumesc mult! sanatate!
buna ziua!am facut copilului meu de 4 ani un exudat nazal si fariangian.Exudatul nazal a avut diagnosticul.( pe mediile de cultura s-au dezvoltat colonii de Staphylococcus aureus meticilino-sensibil (MSSA)).Am facut si analizele la sange si toate au iesit bune, aslo, pcr, hemoleucograma, vsh, copilul nu prezinta niciun simptom, nu este racit nu are secretii este vioi, si in 4 ani a luat o singura data antibiotic in jurul varstei de 2 ani.Doresc sa va intreb.este obligatoriu sa se faca tratament cu antibiotic pentru eliminarea acestui stafilococ? poate sa mearga la gradinita? sau ce anume ar trebui sa facem in acest caz? va multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 5Amigdale marite si deviatie de sept
- 5Scleroza amiotrofica
- 3Doresc un sfat... copilul are afte in gurita si pe amigdale
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 3Stafilococ auriu
- 4punct pe amigdala
- 9Hipotiroidie, va implor ajutor
- 11amigdale hipertrofe
- 2Sa-mi scot amigdalele?
- 9amigdale cu puroi
- 1scoaterea amigdalelor
- 5dupa un tratament de helycobacter, amigdalitele s-au marit
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 2amigdala linguala inflamata
- 1Amigdale Umflate
- 0Stafilococ auriu +
- 11Tumori limba
- 2Amigdala stanga marita
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: