amigdala imflamata
Buna seara domnule doctor. De un an de zile am o problema cu o amigdalita care a facut infectie. Eu momentan sut internata in spital la Sanremo Italia am facut toate analizele am facut biopsia nu e cancer dar medici de aici ii intereseaza sa imi elimine febra din corp nici decum sa elimine infectia. De 3 saptamani stau si astept un raspuns concret. Da am si o anemie mi-a facut o biopsie din madi a osului sa vada daca e o boala de sange. Intrebarea mea verso D-vstr e ; e normal sa nu elimini o infecte din corp si sa tratezi la febra? Daca sunte-ti bun sa imi dati cateva informatii ptr eliminarea acestei infectii. Multumesc din suflet
.
.
3 comentarii
1 NUmia perosnele cu probleme gastro-intestinale si reflux gastro-esofagian.. au probleme mari cu gatul si amigdalele
NU este separt o problema de gat. este o problema neglijata mult timp.. de alimentatie gresita si probleme de reflux netratate.. care au dus la inflamatie cronica in gat
2 ca sa dau mai multe sfaturi concrete.. trebuie sa vad o poza cu amigdalele
fvaleriu pe hotmail..este adresa mea de mail
NU este separt o problema de gat. este o problema neglijata mult timp.. de alimentatie gresita si probleme de reflux netratate.. care au dus la inflamatie cronica in gat
2 ca sa dau mai multe sfaturi concrete.. trebuie sa vad o poza cu amigdalele
fvaleriu pe hotmail..este adresa mea de mail
Buna seara Domnime doctor am si eu o întrebare referitor la amigdale, de vreo 2 zile am o durere in gat gen amigdale inflamate, uitandu-ma in oglinda am observat p amigdala dreapta o umflătură exact ca si omușorul doar ca este poziționata spre centru in poziție orizontala.țin sa precizez ca durerea nu este mare doar puțin jenanta si persista seara si dimineața mai mult ( eu nefind in România momentan si aici nu am prea multe posibilități de a merge la un doctor ce îmi puteți spune teoretic ce ar putea fi ? Tratament ? Va mulțumesc anticipat. )
teoretic ... este o iritatie de la alimente acre, acde, citrice si un reflux gastroesofagian in somn
tratament nu am cum sa recomand fara sa vad gatul
asa ca citeste ec am mai scris pe forum.. ( boli ORL, simptome nas, gat, urechi)
tratament nu am cum sa recomand fara sa vad gatul
asa ca citeste ec am mai scris pe forum.. ( boli ORL, simptome nas, gat, urechi)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalele marite, ganglionii submandibulari durerosi si mariti
- 3Amigalita stanga umflata
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 4Gaura in gat
- 3Doresc un sfat... copilul are afte in gurita si pe amigdale
- 4ganglioni submaxilari inflamati
- 9amigdalita
- 8Amigdale inflamate de 2 saptamani
- 9Amigdalita
- 23amigdalita pultacee
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa
- 4cancer amigdala dreapta, radioterapie sau operatie?
- 1OPERATIE AMIGDALE
- 5Valoare ASLO 216 postamigalectomie
- 3Aplicarea tincturii de propolis direct pe amigdale
- 2Amigdala stanga umflata/ senzatie de ceva la inghitire
- 1Rana pe amigdale, pete albe pe interiorul gingiei inferioare
- 2Ma doare amigdala dreapta
- 4Durere amigdala
- 2Amigdale marite
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: