probblema cu amigdalele

17-05-2013
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
buna ziua. de vreo 2 saptamani sunt racita, dar am inceput cu febra mare, 39 si mai mult. si cand s-a uitat doctorul in gatul meu puroi mult pe amigdale. sunt albe albe. iau pastile zinnat de 500 la 12 ore dar nu pare sa aiba efect. am doar o zi de cand am luat deci... ce ar trebui sa fac? puroiul pare mai mult decat ieri si febra tot fac in continuu. e prea mica doza ? sau trebuie alt antibiotic?
5 comentarii
0
21-05-2013, ora 13:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. tratamentul dureaza 5-7-10 ziel
dupa 3 saptamani te internezi la ORL: si scoti amigdalele ( o sa se repete amigdalita )
0
21-05-2013, ora 18:59
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
Multumesc frumos domnule doctor, v-am trimis si un mesaj privat.. am continuat un pic intrebarea...(de fapt v-am intrebat ceva de cand ar putea sa se repete si cum as putea sa aman aceasta interventie)
0
21-05-2013, ora 22:47
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1 ar putea sa se fepete
2. evolutia depinde decstilul alimentar si teatamentul local
0
18-07-2013, ora 19:13
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
Am fost la ORL, domnule doctor si mi-a zis ca amigdalele mele sunt intra (?) palatine si ca nici nu ar putea sa opereze cineva. si practic spune ca este destul de improbabil sa mi se repete amigdalita (chiar daca raman insarcinata). Dar atunci cand a fost amigdalita, erau atat de mari si albe aproape unite pe mijloc...
0
20-07-2013, ora 08:30
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
faci cateva poze cu gatul tau.. unde sa se vada amigdalele si faringele
atasezi pe adresa mea personala, pe hotmail
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.