amigdale cu puroi

07-06-2008
meandeu
Nu este medic/terapeut
meandeu
Buna, de cativa ani de zile tot la doua saptamani imi apar cand pe partea stanga cand pe partea dreapta puroi pe amigdale. Aceste pugi cu puroi am invatat in timp sa le sot cu unghia, iar doctorul mi-a zis ca ele arata normal ca nu sunt inflamate. Ce sa fac, sa raman asa cu ele si tot timpul sa-mi scot puroiul sau ce pot face? (sunt plecata din tara, iar astia par f. pasivi la chestii de genul asta, cel putin d-cotul pe care l-am vazut eu a zis ca nu e nimic in neregula cu ele). Va multumesc.
5 comentarii
0
08-06-2008, ora 00:00
MedicORL
Identitate neconfirmată
MedicORL
Nu este indicat sa va umblati in gat si sa va scobiti in amigdale pentru ca pot aparea tot felul de complicatii. Va recomand sa va duceti la consultatie cand constatati ca a reaparut puroiul fara sa umblati acolo ca sa aiba doctorul ce vedea.
Alternativa ar fi sa va vada un orl-ist in tara in caz ca mai aveti drum prin Romania.
Va urez multa sanatate.
0
04-05-2009, ora 20:26
meandeu
Nu este medic/terapeut
meandeu
Am revenit, dupa mai multe probleme pe amigdale, sapatama trecuta miercuri, mi-am scos amigdalele. Azi e a 5 zi dupa operatie, ma mai doare gatul, orice inghititura doare ca un cutit intors in rana. De mancat...prea putin ca ma irita si ma doare mult mai tare decat daca doar inghit. Acum am o nelamurire, limba e normal sa fie alba.Tin sa mentionez ca operatia a fost facuta sub anestezie totala si mi s-a pus un aparat pe limba care mi-a lasat o rana. Singurul medicament care mi s-a prescris se numeste "Tylenol" dar zau daca imi alinta durerea. Multumesc.
0
05-05-2009, ora 13:20
ALINA.M.N
Nu este medic/terapeut
ALINA.M.N
Sunt un pic preocupata din cauza unor amigdale umflate, care recidiveaza de mult timp, am o teama enorma de a le scoate si mai sunt si alergica (cu stranuturi si mucozitati nazale f abundente)am citit pe acest site k ar fi un pic mai complicat dc exista vreo alergie si asta face sa ma sperie mai mult.Eu sunt acum in strainatate si cred k aici nu o sa imi dea trimitere pt a le scoate, cei de aici sunt f.lenti in a da si trata anumite afectiuni, de aceea, nu stiu dc e ceva grav sa mai astept si sa trec si de data aceasta peste aceste dureri si iritatii?Va multumesc si astept raspunsul vostru!
0
19-06-2009, ora 10:04
ENE ROXANA
Nu este medic/terapeut
ENE ROXANA
BUNA ZIUA, VA ROG SA MA AJUTATI, FETITA MEA DE 9 ANI A FACUT ROSU IN GAT, AM MERS LUNI LA DR.DE FAMILIE SI I-A DAT AUGMENTIN 625 SI NUROFEN FORTE, AM INCEPUT IMEDIAT TRATAMENTUL, DUPA TREI ZILE A FACUT PUROI IN GAT SI TEMPERATURA, ASTAZI VINERI FIIND NU SE ARATA NICI O AMELIORARE, NU STIU CE SA FAC, ARE PUROI IN GAT IN CONTINUARE DAR NU A MAI FACUT FEBRA, CE AS PUTEA SA FAC, SUNT TARE INGRIJORATA.VA MULTUMESC.
0
28-10-2009, ora 15:11
monig
Nu este medic/terapeut
monig
MESAJ PT ALINA M. N., ENE ROXANA SI PT TOTI CEILALTI.Si eu am avut probleme cu amigdalele de cand eram mica.Faceam infectie la cateva saptamani si ma dureau f rau.Acum vreo 4 ani, eram intr o piata agro-alim si voiam sa mi cumpar miere pt ca stiam ca este buna pt. durerile in gat.Am observat ca doamna avea pe taraba pe langa miere si sticle cu otet de mere si atunci mi am adus aminte ca acolo unde citisem de despre miere am citit si despre otetul de mere.De 4 ani iau in fiecare dimineata (zi) cate doua lingurite de otet de mere la un pahar cu apa (cu inghitituri cat mai mici daca se poate ) si nu mai am probleme cu gatul.Se intampla rar sa mai am dureri, poate o data pe an.S ar putea ca puroiul sa nu dispara in totalitate dar durerea da.Am facut si pauze de cateva saptamani sau cateva luni si am fost O.K.Singura problema otetul trebuie sa fie neaparat de mere si sa fie natural.Am cumparat de la farmacie si n a avut nici un efect.De doi ani sunt in Anglia si printre sutele de produse alimentare cu multe E uri am gasit otetul pe care l cautam.(Aspal Organic Cider Vinegar).Poate se gaseste si la noi in tara sau in alte tari.Nu stiu.Este 100% natural si nu are efecte adverse, in plus este bun si pt. alte afectiuni.Cautati pe net.Multa sanatatre va urez. tuturor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.