Produs farmaceutic pentru inlaturarea cazeumului / pietrelor de pe amigdale
Buna ziua,
Ma intereseaza sa stiu daca in Romania exista un medicament / dispozitiv medical pentru inlaturarea pietrelor de pe amigdale.
Am tot citit ca foarte multi medici ORL-isti recomanda direct scoaterea amigdalelor, si de aceea am evitat sa merg in cabinet, deoarece, pentru moment, caut o solutie rapida (chiar daca stiu ca aceste pietre, odata inalturate, vor aprea din nou).
Daca nu exista un medicament / dispozitiv medical pentru inlaturarea pietrelor de pe amigdale, m-ar interesa daca cunoasteti un medic ce face aceste proceduri, in Bucuresti.
Cunosc metodele de prevenire a acestor pietre, nu ma intereseaza remedii naturiste, caut o solutie rapida, de moment.
Multumesc mult.
Ma intereseaza sa stiu daca in Romania exista un medicament / dispozitiv medical pentru inlaturarea pietrelor de pe amigdale.
Am tot citit ca foarte multi medici ORL-isti recomanda direct scoaterea amigdalelor, si de aceea am evitat sa merg in cabinet, deoarece, pentru moment, caut o solutie rapida (chiar daca stiu ca aceste pietre, odata inalturate, vor aprea din nou).
Daca nu exista un medicament / dispozitiv medical pentru inlaturarea pietrelor de pe amigdale, m-ar interesa daca cunoasteti un medic ce face aceste proceduri, in Bucuresti.
Cunosc metodele de prevenire a acestor pietre, nu ma intereseaza remedii naturiste, caut o solutie rapida, de moment.
Multumesc mult.
1 comentarii
clinica NOVA dr Voda Ioana
criptolisis cu Radiofrecventa
criptolisis cu Radiofrecventa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 11Puncte galbene pe amigdale
- 4mononucleoza
- 6copil cu puroi pe amigdale fara alte probleme
- 5Faringita acuta
- 6amigdala dreapta marita la copil de 5 ani.
- 2puncte de puroi
- 4mi-au aparut un fel de 'galme' (nu stiu cum se numesc)
- 3Puroi pe amigdale
- 9Amigdala linguala hipertrofica
- 2dilema: operatie sau nu?
- 10Probleme cu amigdalele
- 2Excrescenta pediculata, nedureroasa pe amigdala dreapta
- 2Amigdala stanga umflata/ senzatie de ceva la inghitire
- 2amigdala linguala inflamata
- 2Pata neagra pe amigdala
- 3Amigdale diferite ca marime
- 2Amigdalele umflate extrem de rau
- 1Amigdala stanga marita, dar nedureroasa
Mai multe informații despre: amigdalele cazeum