Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Buna seara
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
1 comentarii
Da. Are.
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tgp tgo foarte mari la copil de sase ani
- 6problema amigdale de aprox. un an
- 12secretie permanenta din nas inspre gat
- 3operatie de amigdale
- 8otita --urmari
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 40Ceva negru si mic pe amigdale - cum tratez?
- 4Este necesara operatia de amigdale copil 5 ani?
- 3in urma cu aproape 3 saptamani, am efectuat o operatie de extirpare a amigdalelor
- 1OPERATIE AMIGDALE
- 2dilema: operatie sau nu?
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor
- 10Halitoza si puncte albe pe amigdale
- 3Aplicarea tincturii de propolis direct pe amigdale
- 3Amigdale extrem de dureroase...
- 4Amigdalectomie ?
- 0Corp strain pe amigdala dreapta.
- 3amigdala stanga marita
- 3Punct alb pe amigdale
- 5O amigdala mai mare decat cealalta
Mai multe informații despre: amigdalectomia amigdalele operatie amigdale