Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Buna seara
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
1 comentarii
Da. Are.
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6incapsularea infectiei
- 9otite repetate le bebe de 1 an
- 4a facut din nou puroi pe amigdale..
- 32amigdalite cu carnite!
- 18mi-am scos amigdalele acum 5 zile iar aseara am manat fooatre multa inghetata
- 4Amigdale acoperite cu puroi, tuse, ganglioni umflati
- 4punct pe amigdala
- 9infectii ale amigdalelor insotite de dureri de oase
- 4mononucleoza
- 8Amigdale inflamate de 2 saptamani
- 9Amigdalita
- 10durere zona gat
- 23amigdalita pultacee
- 7amigdalita pultacee tratata, pe amigdalita dreapta - papilon
- 2Amigdalectomie
- 1Amigdale imflamate
- 2Amigdalita cronica cazeoasa