Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Buna seara
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
In urma cu 10 zile mi-am scos amigdalele deoarece aveam hipertrofie a amigdalei stângi...de 2 zile am ganglionul occipital stâng inflamat și unul langa gat...ideea este că după operație și până în prezent partea stângă se reface mai greu unde a fost amigdala atrofiată și am dureri la inghitire și durere de ureche numai pe stânga...de la ce sa am ganglionul occipital stâng inflamat?are vreo legătură?
1 comentarii
Da. Are.
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Ganglionul o sa se retragă. Cam după vreo 3 săptămâni. După ce trece toată inflamația din gat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3aseara pe amigdalita dreapta aveam o pata alba cam maricica
- 44amigdale rebele la tratament
- 3In dilema: polipi sau amigdale?
- 7Puroi in gat.Va rog sa imi dati un sfat
- 4ganglioni submaxilari inflamati
- 8amigdalita cronica criptica
- 0Amigdalite cu puncte de puroi la bebe de 1 luna jumatate!
- 3in urma cu aproape 3 saptamani, am efectuat o operatie de extirpare a amigdalelor
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 1scoaterea amigdalelor
- 3Puroi pe amigdale
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor
- 4Amigdalectomie ?
- 2Pata neagra pe amigdala
- 2Ecografie parti moi
- 0Amigdale dispărute
- 2Complicații după operația de scoatere a amigalelor
- 1Operatie amigdale
Mai multe informații despre: amigdalectomia amigdalele operatie amigdale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: