ma dor amigdalele
de 4 zile ma doar amigdalitele am mancat inghetata dar de obicei nu mi s-a mai intamplat asa ceva nu pot sa inghit ma jeneaza foatre rau.de obicei cand mi se umfla imediat apar simptomele de raceala dar de data aceasta nu s-a intmplata asa nu stiu ce sa fac.este foarte umflat in partea dreapta in partea stanga nu am nimic.seara ma trezesc pt ca nu mai pot sa dorm se usuca foarte rau gatul si trebuie sa ma trezesc pt ca simt nevoia sa elimin mucoasa din gat.va rog frumos poate imi puteti da dumneavostra un sfat.multumesc.
PS.am si un gust foarte ciudat un pic cam amar.
PS.am si un gust foarte ciudat un pic cam amar.
2 comentarii
Buna, incearca sa faci o gargara cu apa cu sare, preferabil sare grunjoasa adica ca aceea pt muraturi, pui apa sa coteasca, adaugi o ligura de sare, lasi sa se dizolve sarea si sa se raceasca putin, o stecori si apoi faci gargara fara sa inghiti apa, multa sanatate
buna ziua!
este riscul unui flegmon periamigdalin. intradevar gargara poate sa ajute la drenarea flegmonului.
ospen la 6 ore. flamefin la 8 ore. tantum verde de supt. si maine dimineata te duci la ORL.
este riscul unui flegmon periamigdalin. intradevar gargara poate sa ajute la drenarea flegmonului.
ospen la 6 ore. flamefin la 8 ore. tantum verde de supt. si maine dimineata te duci la ORL.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 169amigdalita cazeoasa criptica
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 1Amigdalele şi Ţigarile
- 3Doresc un sfat... copilul are afte in gurita si pe amigdale
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 6infectie amigdale - recomandare tratament naturist
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 2una din amigdale este marita cat o nuca
- 7Acum 3 zile am fost diagnosticat cu faringita acuta
- 0Micsorare amigdale Timisoara
- 9Amigdala linguala hipertrofica
- 11amigdalita de peste 1 an, fara simptome