Amigdala stanga marita

Buna seara. Acum o 2 saptamani am facut tratament pt sinuzita etmoidala si otita( urechea dreapt) cu xyfia, ciplox, arcoxia. De atunci am tratament pt rinita alergica flonase si tamalis pt 3 luni. Ieri cand am fost la control mi s-a spus ca am o amigdala (stanga)hipertrofica...ca si cauze mi s a spus ca ar putea fi si pe fond alergic, papilom.sper ca nu ceva mai grav. Ca alte afectiuni, mai am o gastrita. Mi s-a recomandat sa fac o fibroendoscopie nazofaringiana. Am gasit sa fac cu bilet de trimitere. Pana in septembrie nu pot lua altul. Credeti ca este urgent sau mai pot astepta?
5 comentarii

fibroendoscopie nazofaringiana nu este o urgenta
lucrurile stau putin altfel
1. gastrita.. de care stii + alimentatia incorecta seara produc un Reflux gastro eosfagian in somn
2 acidul gastric...irita si inflameaza tot laringe faringe, amigdala pana sus in spatele nasului si cozile de cornet nasal
3asa ca asta e cauza de ce amigdala e mai marota..si restul inflamatiilor
lucrurile stau putin altfel
1. gastrita.. de care stii + alimentatia incorecta seara produc un Reflux gastro eosfagian in somn
2 acidul gastric...irita si inflameaza tot laringe faringe, amigdala pana sus in spatele nasului si cozile de cornet nasal
3asa ca asta e cauza de ce amigdala e mai marota..si restul inflamatiilor

Multumesc frumos pentru raspuns. Ce m-a ingrijorat este faptul ca e marita una singura. M-ati lamurit. Mai ales ca eu dimineata ma trezesc cu arsuri la stomac...si imediat trebuie sa mananc ceva. Lucrul asta se intampla de vreo 5 ani, de cand nu mai am colecist

Am vrut sa pun o poza, dar nu imi permite

pe adresa mea de mail sau facebook

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalita criptica cazenoasa
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 3Complicatii amigdalite?
- 3Amigdalita
- 3Cancer in gat
- 4Amigdalite puroiate
- 0Inainte de operatia de amigdale
- 3amigdalita linguala
- 5faringita, puroi pe amigdale
- 3Amigdalita cu puroi repetata copil 4, 5 ani
- 8Seara dupa un timp ma trezesc de parca nu am aer, ma sufoc in somn.. asta in doua trei reprize
- 63am fost diagnoticata cu faringoamigdalita si candida bucala
- 5Valoare ASLO 216 postamigalectomie
- 2Infectie in gat
- 4Cazeum, respiratie urat mirositoare, mucus nazal abundent
- 4Amigdala linguala inflamata
- 1Amigdalita ulcero-necrotica
- 3Probabil amigdalita sau abces?
- 0Amigdale si ganglioni umflati
- 1Amigdala stanga marita, dar nedureroasa
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: