ameteli severe

Am 33 de ani si de o perioada am ameteli severe pe timpul zilei, asociate cu dureri(usturimi) de spate in zona lombara care uneori avanseaza pe portiuni pana in zona cefei.In zona cefei(partea stanga) simt o amorteala care are reflexe pana la degetele de la mana stanga si piciorul stang.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
1 comentarii

Este clar ca aveti o afectiune a coloanei vertebrale cu interesare si a radacinilor nervoase. Ametelile pot fi date de o insuficienta circulatorie vertebro-bazilara (artere ce iriga portiunea din spate a creierului), afectiune frecventa in spondiloza cervicala. Va sfatuiesc sa va adresati unui neurolog si unui reumatolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 15ameteli
- 8Simptome multiple
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 16Neuro sau ORL?
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 4ameteli cind inclin capul spre stinga
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 0Amețeala continuua
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: