Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
Complectare la prezentarea simptomelor de mai sus: starea de ameteala cumulata cu cea de rotire are loc imediat dupa ce m-am trezit daca vreau sa ma ridic din pat sau sa fac un efort fizic.
senzatie de vertij rotator.. apartine in totalitate urechii interne.
aveti nevoie de o internare si investigatiiin Clinica ORL.!
aveti nevoie de o internare si investigatiiin Clinica ORL.!
Va multumesc mult pentru raspuns.
Am mai observat ca : senzatia de vartej apare cand ma asez in pozitie orizontala (pe spate) si este foarte puternica daca intorc capul spre stanga. In rest in picioare nu am decat rar senzatii de ameteqla dar nu vartej.
Momentan stau intr-o casa unde las de obicei geamurile deschise pentru a mai atenua caldura. Poate sa sa fie si asta un motiv?
Am mai observat ca : senzatia de vartej apare cand ma asez in pozitie orizontala (pe spate) si este foarte puternica daca intorc capul spre stanga. In rest in picioare nu am decat rar senzatii de ameteqla dar nu vartej.
Momentan stau intr-o casa unde las de obicei geamurile deschise pentru a mai atenua caldura. Poate sa sa fie si asta un motiv?
Am si eu nevoie de ajutor... Ametesc de 3 saptamani de acum si tot ce cred e de la produsele spice kre le-am consumat timp de 6 -7 luni 3 luni dintre ele fiind in fiecare seara ca baietii :) ! Dar toata distractia asta sa sfarsit knd am inceput sa nu mai suport acele tigari si sa ma apuce panica ! am ajuns de 2 ori la spital si mi-au oferit cu mare dragoste si caldura REMOTIV ! in fine... am zis sa ma las de tot ! si am facut asta brusc ! la 3 zile ma luat o stare exact ca si cand as fi drogat. am fost la spital... mi=au zis k sunt racit ! dar nu era asa... in fine starea asta o am de 3 sapt de akm si nu mai imi revin... ma vazut un medic neurolog... a zis k sunt oke cica e de la drogurile consumate ! as vrea sa stiu ce pot sa fac sa scap de acele stari de panica. care ma apuca... ieri seara ma apucat o stare mai nasoala simteam in crestetul capului niste furnicaturi ca si cand as fi mancat un ardei iute... imi era si frica sa adorm... Am senzatii de ameteli uneori parca sunt intr-o barca., imi mai fuge si imaginea cate odata...UN remediu ceva. Fara doctor... ca nu mai sunt asigurat si ma termina astia cu banii ! Mi sa zis sa ma duc la psihiatrie... dar nu [prea ma bate gandul prea curand...Ce pot sa fac ? - dak ma poate ajuta cineva va rog din suflet... Tin sa zic, ca nu am mai consumat acele substante si nici altele !
trebue sa faci o cura de dezintoxicare.
apa plata si ceaiuri de menta, matasa de porumb si maces.. cate 3- 4litri pe zi.
la un plafar iti cumperi argila si intrebi cum se face cura de dezintoxicare.
liv 52 2 la 8 ore.
spirulina 2 la 8 ore..pana o sa incepi sa te simti mai bine.. dupa care treptat scazi numarul de pastile
apa plata si ceaiuri de menta, matasa de porumb si maces.. cate 3- 4litri pe zi.
la un plafar iti cumperi argila si intrebi cum se face cura de dezintoxicare.
liv 52 2 la 8 ore.
spirulina 2 la 8 ore..pana o sa incepi sa te simti mai bine.. dupa care treptat scazi numarul de pastile
Buna ziua am 19 ani sunt din iasi, am fost consumator de droguri(hasis, cannabis, marijuana)pana acum 2 luni.Nu consum alcool, nu beau cafea si ma hidratez destul de des.La inceput simptomele au fost unele dureri la cap in partea dreapta, simteam o presiune cum ar circula sangele, am discutat cu un medic hemeopat care mi'a prescris Coenzima Q 10 si Spirulina am urmat tratamentul dar fara rezultat apoi am fost la medicul de familie mi s'au facut analize la urina si sange dar era totul in regula..medicul mi'a prescris calciu lactic, ulei de peste si magnerot si mi-a dat diagnosticul de spasmofilie(mentionez ca nu sufar de depresii, stres)..Acum am un tiuit PERMANENT in cap, si acum durerile s-au mutat pe partea stanga, seara ametesc putin iar daca ies afara seara simt ca lesin daca nu beau la fiecare 5 min cate o gura de apa.Ce ar trebui sa fac?va multumesc, o zi buna.
pentru inceput trebuesa faci o audiograma si o timpanograma.
sa verifici tensiunea arteriala.
trimiti rezultatele pe mail.. sau vii la Pascani sa faci aceste investigatii.
sa verifici tensiunea arteriala.
trimiti rezultatele pe mail.. sau vii la Pascani sa faci aceste investigatii.
salut, am fost la psihiatru mi-am facut un rand de analize, la sange la urina la materia fecala bla bla bla, fierul cam lipsea, doctorita de familie mi-a dat sorbifer durules am luat pana akm de 2 sau 3 ori azi am facut si encefalograma surpriza in seara asta am avut scaun de culoare verde inchis !
De fumat acele prostii nu mai fumez, mi-a dat si un calmat ca am avut niste stari de agitatie noaptea ma trezeam si eram panicat ma lua park de la oase o stare nasoala si mi-a dat Tranxene cica dak am stari denastea sa iau cate una, , de ameteala park am scapat e tot mai rara, maine ma duc si la oftalmo... dar ma gandesc ce o fi cu scaunul ala de culoare inchisa, as face si o cura de dezintoxicare dar merge peste ce pastile am eu ?
buna ziua Domnule doctor as avea si eu nevoie de un sfat in urma unor dureri de cap fff mari mai ales in zona cefei pana la lesin si dureri de coloana am facut un rmn mare lucru nu am inteles de la dansii si nici de la neurolog tratament cu analgezice si unguente mentionez ca am facut rmn acum 2 ani de atunci durerile au devenit tot mai puternice si acum ajung pana la sufocare stare de lesin si mi se intuneca privirea tensiunea cand este 9 cand este de la 13 ajunge la 16-17 in timpul crizelor de cap;EXAMINAREA CRANIANA -ENCEFAL SUPRA-SI INFRATENTORIAL FARA ANOMALII DE MORFOLOGIE SAU SEMNAL, CU EXCEPTIA UNOR HIPERSEMNALE PUNCTIFORME IN HIPERSEMNAL FLAIR FRONTALE DREPTE SUBCORTICALE(LEZIUNI DE TIP DEMIELINIZANT)-SE REMARCA PREZENTA UNOR INCHISTARII LICHIDIENE DECLIV IN SINUSUL MAXILAR: INGROSARE DE MUCOASA A SINMUSULUI SFENOIDAL DE PARTEA DREAPTA, A SINUSULUI FRONTAL DE PARTEA STANSA SI A UNOR CELULE ETMOIDALE -COLOANA CERVICALA RECTITUDINEA COLOANEI CERVICALE MODIFICARI DISCO VERTEBRALE DEGENERATIVE PRONTUZI DISCALA C3-POSTEROMEDIANA/PROTUZII DISCO-OSTEOFITICEC4-C5SI C5-C6POSTERIOARE ASTEPT UN RASPUNS SI VA MULTUMESC
sunt modificari in sinusurile faciale.. trebue sa vada un ORL.. nasul si acel film sau CD de la CT.
sunt modificari degenerative la coloana.. si trebue sa faci tratamente la balneologie.
iti sugerez sa consulti si un medic homeopat pentru acele osteofite( se pot dizolva)
sunt modificari degenerative la coloana.. si trebue sa faci tratamente la balneologie.
iti sugerez sa consulti si un medic homeopat pentru acele osteofite( se pot dizolva)
Buna seara, Stau si ma gandesc dak o sa scap de acea ameteala, tine de 1 luna de zile si park nu mai trece, iau calciu efervescent si fier, asta mi-a zis psihiatra., mi-am facut encefalograma si sunt zdravan la cap , doar lipsa de calciu la nivel cerebral, din analizele de sange urina si materie fecala mi-a iesti fierul prost, si iau sorbifer durulex, si foarte foarte rar cand ma apuca stari de panica iau Remotiv sau Tranxene, ! Sa incerc si altceva ? am facut control si la oftalmolog, n-am nimik... nuj ce sa mai fac... si am o stare de somnolenta de cand iau pastilele, park mie somn mult mai rpd k inainte..
Buna ziua!
Domnule doctor am 49 de ani si sufar de hipertensiune ( 15.9 ultima data cand a fost masurata si precizez ca iau tratament amlohexal 1/zi - dimineata si rawel), am colesterol marit (230 la ultima analiza si precizez ca iau vasipil 1/zi si trimetazidina 1/zi ) si spondiloza cervicala. De o saptamana simt o presiune dureroasa, dar suportabila, de la creierul mic spre calota si am ameteli tot timpul, mai ales cand schimb privirea sus, jos lateral si cand stau jos sau intinsa si ma ridic in picioare. In urma unui control la medicul de familie, mi s-a spus ca am aceste stari datorita spondilozei cervicale si am inceput sa urmez un tratament cu lamesil 2/zi, nicergolina 2/zi si betaserc 2/zi si nu am nicio ameliorare. Va rog din suflet sa-mi dati un sfat...nici la munca nu am mai putut sa ma duc..
Va multumesc si astept raspuns!
Domnule doctor am 49 de ani si sufar de hipertensiune ( 15.9 ultima data cand a fost masurata si precizez ca iau tratament amlohexal 1/zi - dimineata si rawel), am colesterol marit (230 la ultima analiza si precizez ca iau vasipil 1/zi si trimetazidina 1/zi ) si spondiloza cervicala. De o saptamana simt o presiune dureroasa, dar suportabila, de la creierul mic spre calota si am ameteli tot timpul, mai ales cand schimb privirea sus, jos lateral si cand stau jos sau intinsa si ma ridic in picioare. In urma unui control la medicul de familie, mi s-a spus ca am aceste stari datorita spondilozei cervicale si am inceput sa urmez un tratament cu lamesil 2/zi, nicergolina 2/zi si betaserc 2/zi si nu am nicio ameliorare. Va rog din suflet sa-mi dati un sfat...nici la munca nu am mai putut sa ma duc..
Va multumesc si astept raspuns!
Am sa va rog sa cititi atent.. contraindicatiile si mai cu seama reactiile adverse a preparatelor contra colesterolului!!!
exista Omega 3 ( ulei de peste.. sau ulei de in) cu rezultate bune.. si fara reactii adverse.
1. TRebue sa faceti o reexaminare la Cardiolog.. sa urmati tratamentul si mai cu seama regimul alimentar impus..
2. Trebue sa va vada un medic Reumatolog.. si sa v a indice tratament pentru cervicoartroza.
exista Omega 3 ( ulei de peste.. sau ulei de in) cu rezultate bune.. si fara reactii adverse.
1. TRebue sa faceti o reexaminare la Cardiolog.. sa urmati tratamentul si mai cu seama regimul alimentar impus..
2. Trebue sa va vada un medic Reumatolog.. si sa v a indice tratament pentru cervicoartroza.
eu am ameteli de doi ani si desi am incercat sa le ignor si sa ma obisnuiesc cu gandul ca sunt sanatoasa si nu am nimic imi e din ce in ce mai greu.sunt tot mai puternice pe zi ce trece.nu se rotesc obiectele in jurul meu si nici eu nu ma rotesc.am senzatia ca am capul plin si parca m-as misca mereu, deoarece in momentele alea nu reusesc sa ma concentrez cand privesc cu atentie un lucru.cand sunt tare ametita, am senzatia ca ma prabusesc pentru cate o fractiune de secunda.asta se intampla si cand stau culcata dar si in picioare.nu pot sa cobor sau sa urc scarile fara sa ma uita la fiecare scara pentru ca am impresia mereu ca o sa cad in gol.nu ma simt sigura pe picioare.simt mereu nevoia sa stau jos, deoarece sunt foarte sklabita atunci cand sunt ametita.mentionez ca atunci cand au aparut urau cateva ore pe zi, si erau zile cand dispareau, acum nu ma mai parasesc aproape deloc.domnule doctor, va rog sa imi spuneti ce investigatii sa mai fac.eeg iritativ, pentru care am luat ani de zile anti8epileptice.rmn normal, facut acu doi ani la debutul ametelilor, radiografii de coloana fara probleme, consultul orl nu a scos la iveala nici o problema, auz bun.mentionez ca intimpul ametelilor am si un tiuit in urechi.va multumesc anticipat
trebue sa mergeti la neurologie.
este un vertij central care tine de sfera neurologica.
Betaserc. sermion ati luat?
este un vertij central care tine de sfera neurologica.
Betaserc. sermion ati luat?
va multumesc pentru raspuns, domnule doctor.as fi preferat sa fie o problema orl.pentru ca la neurologie am fost.in tg mures, bistrita, cluj-napoca si chiar bucuresti.si nu am primit nici un raspuns si nici un tratament.
va recomand sa faceti Cerebrolizina 5 ml.. + vit B 6 fiole.. Intr. muscular 10 zile
sa luati betaserc de 8 mg 3 pe zi.. si vorbim peste 2 saptamani
sa luati betaserc de 8 mg 3 pe zi.. si vorbim peste 2 saptamani
Domnu Doctor... Am o intrebare ! Eu am consumat 7 luni diverse substante pt fumat si de 2-3 ori ocazional prin prizare... cocaina si charger de la spice... ! Dupa aproape 2 lune e mai mult de kt posibil k substanta sa nu fi disparut. ! am fost la spital ma vazut neurologul, mi sa facut calciu un sfert de seringa pt k mi-a facut rpd si la luase cu lesin, calmante peste calmante am momente si momente. DE la stari de panica pana si ameteala ca si cum as fi beat nu cu tensiune scazuta. ! Am luat dupa ce m-am lasat complet chiar si de fumat tutun ! Fier si calciu timp cam de 2 saptamani , dupa kre vazand ca nu sunt schimbari vizibile am fost iar la psihiatra. kre mi-a dat milgamma 1 pe zi dupamiaza..., piritinol 2 pe zi dimineata si la pranz, si calvinton.,... 2 pe zi dimineata si la pranz, . iau de 4-5 zile dar park mie si mai rau pe parcursul zilei, , , , park is si mai beat si somnolenta ma termina. :-?? Ce sa fac e posibil sa fie doar vorba de un shok pe sistem nervos, , , , pt k eu inainte sa ma las am avut 2 stari de panica puternice cu tensiune 160/90 si 150/85 cred cu aporximatie dar 16 si 15 au fost sigur... pe ce parte sa ma axez ! Tin sa mentionez k analizele la sange la partea hepatica si giardia au fost oke la urina la fel si la materia fecala, , , , , mi-am facut chiar si un EKG ( encefalograma ) cred k am scris bn ! Va rog mult o parere pe ce domeniu poate fi problema, , , m-au vazut de 3-4 ori cei de la urgente Din Galati. ! Mi-a zis k nu sunt bolnav de nici o boala cunoscuta de ei dupa cele analizate de ei ! mi-a zis sa inchid ochi sa fac diverse miscari, , , , , ma apasat pe burta si multe altele... teste de echilibristica :)) prin spital, , , , , , ! Am seri agitate si o migrena suportabila ca o mahmureala. ! Ce sa mai fac ?? M-am saturat, prieteni s-au saturat sa ii borfai, cica mi-am creeat un fix si deaceea, , , , e adevarat pe deoparte ca ma si stresez, akm incerc sa nu mai dau asa multa importanta... ?:-?? DE la ce poate fi starea asta de betie ! Tin sa mentionez si faptul ca mai toata vara am umblat noptile toate hoinar si dormeam numai ziua ! sa fie si dereglare de metabolism ?:-?? continuii tratamentul ?? care il am /?? sau ce sa fac ?
Am facut si controlul oftalmologic care a iesit oke... mai ramane sa fac niste raze la plamani, si la urma urmei dak se va poate face si un RMN ! Stiu k am exagerat destul dar :-?? ! Multumesc...
1. ai schimbat regimul somn-veghe.. si este foarte solicitant pentru organizm.
2. mai esti intoxicat cu acele substante.
trebue sa cauti pe internet.. cum se face o cura de dezintoxicare cu arginina!
si sa dormi.. numai noaptea.
o sa.ti revii!
2. mai esti intoxicat cu acele substante.
trebue sa cauti pe internet.. cum se face o cura de dezintoxicare cu arginina!
si sa dormi.. numai noaptea.
o sa.ti revii!
Multumesc frumos, , , , Dorm numai noaptea, dar credetzi k acea cura va avantaja in surplus. ?? Iar pe langa toate astea eu am oprit de 1 zi pastilele si park nu mai sunt chiar asa, in proportie de 70 % mi-am mai revenit... ce sa fac / ??? sa le opresc de tot ? ! Eu am zis k dak iar incepe carnavalul urmez tratamentul undeva la 2-3 sapt maxim...
Va multumesc pentru atentia acordata si pentru raspunsul pompt..Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca!
Voi urma sfaturile dumneavoastra...
O zi buna!
Voi urma sfaturile dumneavoastra...
O zi buna!
As avea o intrebare, , , eu sunt cam slab si din cate am vazut necesita anumite cure, , ! am 19 ani... 1.90 si 63 kg. ce sa fac ?
sa intelegi.. ca organizmul se maturizeaza treptat si nu in 1 singura zi!
sa mananci normal, sanatos, sa te hidratezi bine...( fara bauturi acidulate)
sa dormi suficient !
NU trebue sa fortezi organizmul cu suplimente alimentare si hormoni!( veii regreta mai tarziu)
sa mananci normal, sanatos, sa te hidratezi bine...( fara bauturi acidulate)
sa dormi suficient !
NU trebue sa fortezi organizmul cu suplimente alimentare si hormoni!( veii regreta mai tarziu)
buna sant o femeie de 37 de ani si am fost diagnosticata cu neuronom auditiv si as vrea daca este cineva in aceeasi situatie mai de mult sa imi raspunda la niste intrebari de genu cum se manifesta dupa? de cand am aflat ce am nu pot sa mai stau linistita nu stiu unde sa mai caut sa aflu date despre neurinom si cum se manifesta in viitor.Va multumesc
Buna, de ceva vreme mai excat de prin luna februarie a acestui an am simtit o ameteala care nu-mi da pace nici in prezent, dispare pt 1 sapatamana 2 sau chiar mai mult pe urma reapare si tine cam 1 sapatama sau chiar 2, in intensitate nu pot sa spun ca creste, e tot cum era la inceput cand a aparut sau atunci pot sa zic ca era chiar mai violenta decat este acuma.Ca sa fiu mai explicita cum se manifesta: apare cam la 2-3 ore dupa trezire si in general dupa ce mananc, tine cam 1 ora 2 pe urma dispare si am asa vreo 2 episoade pe zi sau chiar 3 si asta indiferent ca stau in picioare sau pe scaun. Deci pur si simplu ma simt ametita si nu mai stiu ce as putea avea, am facut un set de analize..la sange cam tot ce se putea face inclusiv pt hepatita B si C, am mai facut si EKG, radiografie la plamani si nimic, ce ma sfatuiti, ce analize as mai putea sa fac?capul nu pot sa zic ca ma doare, simt doar putin disconfort cand apare ameateala dar nu pot sa zic ca este chiar o durere, mai mult o presiune, in rest niciun alt simptom inafara de ceea ce v-am scris mai sus.Va multumesc si astept sa-mi raspundeti si mie ce ar putea sa fie!
Probabil e bazata pe stres, motiv care dau aceasta stare multor persoane, poate fi astenia de toamna..., ce sa zic, , , cu calciul cum stai ?? DE obicei anemiile si chestiile de genu provoaca asemenea stari... ! OBoseala nopti nedormite ? Acumulate ?? Stare de plutire... :-? incearca sa nu dai importanta... niste ceaiuri de maceshe ar fi bune o cana 2 pe zi nu strica... odihna... si dak nu iti revii dute la un neurolog sau un psihiatru ! Ca intrebare ! Ai consumat vreodata droguri ?? ! Acum cauze pot fi multe si nu sunt cel mai in masura sa dau sfaturi. ! Cei de la spitale de obicei te ignora... Nu trebuie sa te consumi pe problema, de obicei e f bn sa te gandesti la cauze posibile,. ! Cu menstruatia esty oke ? ?
Buna, ce sa zic eu, anemica se pare ca nu sunt, la analizele de sange nu mi-a iesit nicio modificare, totul este in limitre normale, hemoleucograma completa este ok si multe altele din sange, obosita nu pot sa zic ca sunt, nu am un loc de munca f stresant iar nopti nedormite si droguri nici atat, ce ar mai fi menstruatia care si ea este cat se poate de regultata si nici abnundenta nu este.Deci aparent toate sunt OK mai putin ameteala sau starea de plutire ca asa pot sa o numesc (parca as fi beata) nu-mi da pace.
Starea asta o am eu adik in jur de 10 % a mai ramas dupa multe nopti nedormite si o buna perioada de consum de produse spice si niste droguri usoare... ! Faza e ca m-am linistit... Partea rea e ca nu imi revin ! Sa nu punem in aceiasi oala acestea cu problema ta.. ! Incearca sa iti mai faci odata analizele in alta parte... ! Astia mai au obiceiul de a pune in limitele normale knd se plict se grabesc sau alte chestii... ! Sunt satul de asa ceva in romania... ! Daca nu ce sa zic mergi la un neurolog, la un psihiatru... :-?? poate e de la vreme :)) eu stiu ! Starea asta de plutire o detest rau de tot... ! Da la oftalmo ai fosT ????????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Topamax - l-a luat cineva?
- 7pierdere in greutate
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 4Tiuit in ureche dupa inot
- 4lesin, pierderi de memorie..
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 3parca se misca pamantul precum apa
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 1Ameteli dupa betaserc
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 6La ce medic sa apelez?
- 4RMN ureche interna
- 1Orl. Probleme cu urechile. Pentru dn Valeriu F
- 0Păreri despre Acutil
- 1Ameteala
- 1Amețeală in timpul mesei
- 1M-am lovit la cap - durere in tampla se duce spre ureche, ameteli
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi Lesinul Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: