Ameteli dupa betaserc

Buna,
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
De doua saptamani am inceput sa am ameteli, in special dimineata cand ma trezesc dar si peste zi. Ametelile apar mai ales atunci cand misc capul.
Am fost la neurolog si am fost diagnosticata cu Sindrom Vestibular Central Ischemic. Mi s-a dat tratament cu: Betaserc 24mg 2x pe zi, Movalis 7, 5mg, Cloroxazon, si Aspirin cardio. Dupa ce iau betasercul incep sa am ameteli mai puternice. Fac tratamentul de o saptamana dar nu simt o ameliorare semnificativa a bolii. Este normal sa am aceste ameteli dupa ce iau betaserc ?
Va multumesc,
Emilia
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 5Ameteli de la... sinuzita?
- 1Urechea dreapta infundata, stari de ameteala
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 5Stare generala proasta mai ales dimineata
- 7Ameteli periodice
- 4dureri ceafa, ameteli
- 2Frig + ameteala
- 6Ameteala
- 1Ameteala
- 0Ameteli, dureri in spatele capului, lipsa poftei de mancare
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 2O parere va rog..Nu stiu ce am
- 1Ameteala si oboseala continua
- 0Ameteala moderata
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: