Vartej, ameteala... sa fie din cauza marii sau?
m-am trezit dimineata cu ameteala puternica, rotire parca eram intr-un linghispir, m-am speriat am vazut ca nu-mi trece m-am dus la UP, mi s-au facut investigatii, tomograf, analize, RMN tot, si s-au ajuns la concluzia ca este de la ureche interna si mi s-a dat ca trtament betaserc 25 mg de doua ori pe zi, as vrea sa stiu despree ce este vorba, am 44 de ani, anul trcut in septembrie am fost la mare la o saptamana dupa ce am venit am asurzit complet orl mia zis ca am facut infectuie la urechea interna trtament antibiotic, mi-am revenit, anul asta am fost la mare in iunie -iulie, la o saptamana problema cu ameteala din urechea interna, sa fie din cauza marii sau?
3 comentarii
cauza o sa o afli dupa ce o sa faci internare in clinica ORL..spital Universitar unde exista centru de vestibulogie
unde se investigheaza numai urechea interna
la urgente se administreaza tratamentul pentru criza.. in rest e nevoie de tratament de specialitate
unde se investigheaza numai urechea interna
la urgente se administreaza tratamentul pentru criza.. in rest e nevoie de tratament de specialitate
multumesc pentru raspuns :o sa merg la un centru ORL mai specializat desi la noi la SM nu stiu daca gasesc asa ceva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 4Ameteli puternice. Sa fie oare vertij ?
- 3Ameteli dupa aerosoli
- 3greata, ameteli, respiratie dificila
- 4Ameteala puternica
- 1nu puteam ridica capul
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 0Simptome de ameteala
- 0Ameteala
- 6Ameteala
- 1Amețeala însoțită cu durere de cap
- 1Episoade de ameteli
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
- 2O parere va rog..Nu stiu ce am
- 1Ameteala si oboseala continua
- 0Amețeli și întunecarea vederii
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: