Ameteli in timpul efortului fizic
Buna ziua. Practic arte martiale( 3 antrenamente pe saptamana/ 2 ore antrenamentul) iar antrenamentele cuprind exercitii de tot felul, pt toate grupele de muschi, lucrate in general la intensitate medie-mare. Am 20 de ani si practic sportul asta de la 7 ani, insa cam de un an-doi am inceput sa ametesc dupa anumite exercitii. Ametesc, mi se taie respiratia si cateodata mi se infunda si urechile. De aceea dupa un exercitiu mai greu nu pot sa stau dreapta in picioare, ci raman cu capul in jos pt a-mi reveni. Mentionez ca am 1, 75 si 75 kg, o rezistenta fizica destul de buna atunci cand nu ma ia cu ameteli iar kilogramele in plus au fost dintotdeauna acolo deci ma gandesc ca nu e din cauza lor. Astept o sugestie pentru a-mi rezolva aceasta problema. Multumesc anticipat.
3 comentarii
Inainte de antrenament trebuie sa mananci cam cu o ora jumate sau 2 inainte. Depinde si ce mananci si din acest motiv recomandabil ar fi sa iei niste vitamine. Mergi la farmacie si cere ceva pentru efort fizic.
Eu ti-as recomanda sa-ti faci niste analize, s-ar putea sa fii anemica. Daca alimentatia ta este corecta inainte de antrenamente poate ai nevoie de calciu, vitamine...
Buna ziua.
In urma cu o luna, am inceput antrenamente de electro- stimulare. Pe parcursul antrenamentului am niste starii de lesin, ameteala, vertij. Este foarte ciudat. Antrenorul zicea ca am buzele albe.
Am avut antrenament si dimineata inainte sa merg la servici si dupamasa dupa servici. Tin sa mentionez ca inainte de antrenament mananc tot timpul, ma hidratez corespunzator. Sunt speriata. Sper sa ma poata ajuta cineva cu o explicatie sau o indrumare.
Multumesc anticipat
In urma cu o luna, am inceput antrenamente de electro- stimulare. Pe parcursul antrenamentului am niste starii de lesin, ameteala, vertij. Este foarte ciudat. Antrenorul zicea ca am buzele albe.
Am avut antrenament si dimineata inainte sa merg la servici si dupamasa dupa servici. Tin sa mentionez ca inainte de antrenament mananc tot timpul, ma hidratez corespunzator. Sunt speriata. Sper sa ma poata ajuta cineva cu o explicatie sau o indrumare.
Multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 8Crize de nervi
- 16ameteala si dureri in piept
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 1ameteala continua
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 4Ce poate fi ?
- 0ameteala dupa otoscleroza
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 4Help ! ameteli, eructatii, cefalee...
- 0Intrebare
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 1Ameteala si oboseala continua
- 11Anxietate, amețeala, oboseala excesiva
- 2Amețeală puternica
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: