Amenoree(absenta menstruatiei) la 17 ani
Buna ziua, am 17 ani si inca nu am ajuns sa am menstruatie. Caracterele sexuale secundare le am (pilozitate corporala normala, dezvoltarea sanilor, etc) desi am soldurile inguste, caracteristica pe care am mostenit-o genetic de la tatal meu. La toate ecografiile abdominale la care am participat mi s-a confirmat ca am uterul infantil, dar ca ovarele se afla intr-o stare normala. Am in jur de 1, 73-1, 74 si 48-48, 5 kg dar nu am oase protuberante ca sa confere un aspect subnutrit si in general, daca mananc la capacitatea mea maxima, nu pot depasi 49 kg. Am urmat un tratament naturist timp de 5 luni si din pacate, chiar daca a avut o multitudine de efecte pozitive (imbunatatirea aspectului pielii si a parului, eradicarea insomniei) nu m-a ajutat in privinta amenoreei. Incep sa cred ca exista probabilitatea si ca himenul sa fie neperforat si astfel sa intervina necesitatea unei mici proceduri chirurgicale pentru ca nu pot identifica o alta cauza. Analizele hormonale au iesit de asemenea in limite normale.
Daca ati putea sa imi recomandati va rog si un centru unde pot face investigatii, preferabil in proximitatea Timisoarei/Clujului/Oradea. Va multumesc.
Daca ati putea sa imi recomandati va rog si un centru unde pot face investigatii, preferabil in proximitatea Timisoarei/Clujului/Oradea. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 6duphaston pt amenoree secundara
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 1lipsa menstruatie
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 19amenoree secundara
- 4Amenoree secundara cauzata de contraceptive orale
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 2sunt ingrijorata din cauza lipsei ciclului
- 1lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
- 1uter infantil
- 0Amenoree
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 0Amenoreea primara
- 1Ovulație fără menstruație
- 2Lipsă menstruație
- 0Sarcina cu test negativ?
- 0Lipsa menstruatiei in alăptare
Mai multe informații despre: Amenoreea absenta menstruatiei uterul infantil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: