Lipsă menstruație
Bună ziua!
Am 25 de ani iar de 2 luni de zile am intrerupt anticonceptionalele dupa ce le-am luat fara pauza 1 an de zile.De 2 luni, aproape 3 nu mi-a venit menstruatia.Testele de sarcina au iesit negative.Am citit ca intr-adevar intreruperea lor deregleaza menstruatia dar cu toate astea sunt speriata.Ce sa fac?Sa mai astept sau sa merg la un consult(
Am 25 de ani iar de 2 luni de zile am intrerupt anticonceptionalele dupa ce le-am luat fara pauza 1 an de zile.De 2 luni, aproape 3 nu mi-a venit menstruatia.Testele de sarcina au iesit negative.Am citit ca intr-adevar intreruperea lor deregleaza menstruatia dar cu toate astea sunt speriata.Ce sa fac?Sa mai astept sau sa merg la un consult(
2 comentarii
Ecografie pelvina sau intravaginala, sa nu fie chisturi pe ovare.
Buna ziua,
va recomandam sa mergeti la un consult pentru a vedea de ce exista aceasta intarziere,
O zi excelenta,
Marie Stopes International Romania
va recomandam sa mergeti la un consult pentru a vedea de ce exista aceasta intarziere,
O zi excelenta,
Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amenoree secundara informatii
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 2vreau sa-mi vina ciclul din nou...
- 3colagenoza... poate ma ajutati cu ceva pentru amenorea aceasta indusa de citostatice
- 5lipsa menstruatiei de doua luni
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 5Amenoree secundara
- 3Oare am amenoree?
- 4Amenoree secundara cauzata de contraceptive orale
- 0Lipsa menstruatie dar cu simptome adolescenta 16 ani
- 0ovare polichistice, endometrioza si amenoree
- 4Amenoree de 10 luni
- 2Duphaston pt amenoree secundara
- 1menstruatie absenta timp de 1 luna
- 0nu am ciclu
- 2Nu am mai avut menstruatie de 3 luni si totusi testele de sarcina ies negative
- 0Anticoncepționale
- 1Lipsa ciclu menstrual cu sterilet Mirena
- 0Sarcina cu test negativ?
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: