amanarea menstruatiei

12-12-2007
iri13
Nu este medic/terapeut
iri13
buna.tot de Craciun ar trebui sa imi vina si mie menstruatia.Daca nu am folosit niciodata contraceptive, pot incepe sa le iau ca sa imi intarzii menstruatia?si cum ar trebui sa fac asta?cu ce pastila sa incep?poate cineva sa imi raspunda?
4 comentarii
0
12-12-2007, ora 00:00
Dr.Cristi
Identitate neconfirmată
Dr.Cristi
Buna ziua. tratamentul cu contraceptive orale se incepe din prima zi de menstruatie, deci daca nu ati luat pana acum, va trebui sa asteptati pana la prima menstruatie.
0
12-12-2007, ora 00:00
Dr.Cristi
Identitate neconfirmată
Dr.Cristi
Buna ziua. tratamentul cu contraceptive orale se incepe din prima zi de menstruatie, deci daca nu ati luat pana acum, va trebui sa asteptati pana la prima menstruatie.
0
14-01-2008, ora 00:00
iepuras scump
Nu este medic/terapeut
iepuras scump
eu am auzit ceva si de vitamina k.nu sunt sigura dar am auzit k e foarte buna.
0
23-06-2011, ora 12:21
Maria1285
Nu este medic/terapeut
Maria1285
Buna ziua!
Am si eu o problema.am concediu programat pentru data 23-31 iulie iar mie imi vine cilul pe data de 25 si ma tine 5 zile.cu alte cuvinte concediul meu o sa fie dezastruos.as vrea sa stiu cum pot sa decalez data si daca implica vre-un risc acest lucru.eu nu iau anticonceptionale.m-am consultat si cu doctorul prin telefon dar nu cred ca a fost f atent la ce i-am zis pt ca mi-a zis sa incep sa iau anticonceptionale de acum si sa le iau 29 de zile..dar asta inseamna ca pe data de 21 termin anticonceptionalele si logic imi vine ciclul...nu stiu ce sa faaaaaaaaaac!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •