amanarea menstruatiei
buna.tot de Craciun ar trebui sa imi vina si mie menstruatia.Daca nu am folosit niciodata contraceptive, pot incepe sa le iau ca sa imi intarzii menstruatia?si cum ar trebui sa fac asta?cu ce pastila sa incep?poate cineva sa imi raspunda?
4 comentarii
Buna ziua. tratamentul cu contraceptive orale se incepe din prima zi de menstruatie, deci daca nu ati luat pana acum, va trebui sa asteptati pana la prima menstruatie.
Buna ziua. tratamentul cu contraceptive orale se incepe din prima zi de menstruatie, deci daca nu ati luat pana acum, va trebui sa asteptati pana la prima menstruatie.
eu am auzit ceva si de vitamina k.nu sunt sigura dar am auzit k e foarte buna.
Buna ziua!
Am si eu o problema.am concediu programat pentru data 23-31 iulie iar mie imi vine cilul pe data de 25 si ma tine 5 zile.cu alte cuvinte concediul meu o sa fie dezastruos.as vrea sa stiu cum pot sa decalez data si daca implica vre-un risc acest lucru.eu nu iau anticonceptionale.m-am consultat si cu doctorul prin telefon dar nu cred ca a fost f atent la ce i-am zis pt ca mi-a zis sa incep sa iau anticonceptionale de acum si sa le iau 29 de zile..dar asta inseamna ca pe data de 21 termin anticonceptionalele si logic imi vine ciclul...nu stiu ce sa faaaaaaaaaac!
Am si eu o problema.am concediu programat pentru data 23-31 iulie iar mie imi vine cilul pe data de 25 si ma tine 5 zile.cu alte cuvinte concediul meu o sa fie dezastruos.as vrea sa stiu cum pot sa decalez data si daca implica vre-un risc acest lucru.eu nu iau anticonceptionale.m-am consultat si cu doctorul prin telefon dar nu cred ca a fost f atent la ce i-am zis pt ca mi-a zis sa incep sa iau anticonceptionale de acum si sa le iau 29 de zile..dar asta inseamna ca pe data de 21 termin anticonceptionalele si logic imi vine ciclul...nu stiu ce sa faaaaaaaaaac!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Oprirea menstruatiei
- 31clorocalcin si vitamina k
- 6ciclul menstrual dereglat
- 3menstruatia si solarul
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 3zile de menstruatie
- 15legat de menstruatie
- 3menstruatia... secretie vaginala alb-galbuie (cam de un an)
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 0sterilet si menstruatie
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 2anticonceptionale pt reglarea menstruatiei??
- 1Detalii despre menstruatie. Va rog cititi pana la capat!
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 3menstra fara ovare
- 1Menstruatie
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: