Legatura intre menstruatie si diferite boli
Buna,
am si eu o intrebare la care sper ca imi poate raspunde cineva. in ultimele 4 luni am facut 4 bronsite. ce am observat ca bronsitele imi incepeau o data cu menstruatia. am mai citit pe unele site-uri ca in perioada menstruatiei sistemul imunitar este deprimat si ca te pot ataca anumite boli. as vrea sa stiu daca e adevarat si ce as putea face
am si eu o intrebare la care sper ca imi poate raspunde cineva. in ultimele 4 luni am facut 4 bronsite. ce am observat ca bronsitele imi incepeau o data cu menstruatia. am mai citit pe unele site-uri ca in perioada menstruatiei sistemul imunitar este deprimat si ca te pot ataca anumite boli. as vrea sa stiu daca e adevarat si ce as putea face
1 comentarii
Este foarte adevarat ca in timpul menstruatiei sistemul imunitar este usor deprimat si ca asta face sa existe o vulnerabilitate mai mare a organismului in fata infectiilor. Eu cred insa ca ai facut cite o bropnsita pe luna nu datorita acestei depresii imunitare care insoteste menstruatia ci datorita unei vulnerabilitati a organismului tau in fata microbilor cu alta cauza(iesirea din iarna, o alimentatie deficitara, etc)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Oprirea menstruatiei
- 3ganglioni axilari umflati in timpul ciclului menstrual
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 2cand o sa imi vina menstruatia?
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 4ciclul menstrual
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 5durere genunchi in special cand trebuie sa imi vina menstruatia
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 10menstruatie
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 11petele maronii doctor pls
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 11menstruatie cu dureri!
- 1intrebare despre menstruatie si sarcina...
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
- 2Grabire menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: