Legatura intre menstruatie si diferite boli
Buna,
am si eu o intrebare la care sper ca imi poate raspunde cineva. in ultimele 4 luni am facut 4 bronsite. ce am observat ca bronsitele imi incepeau o data cu menstruatia. am mai citit pe unele site-uri ca in perioada menstruatiei sistemul imunitar este deprimat si ca te pot ataca anumite boli. as vrea sa stiu daca e adevarat si ce as putea face
am si eu o intrebare la care sper ca imi poate raspunde cineva. in ultimele 4 luni am facut 4 bronsite. ce am observat ca bronsitele imi incepeau o data cu menstruatia. am mai citit pe unele site-uri ca in perioada menstruatiei sistemul imunitar este deprimat si ca te pot ataca anumite boli. as vrea sa stiu daca e adevarat si ce as putea face
1 comentarii
Este foarte adevarat ca in timpul menstruatiei sistemul imunitar este usor deprimat si ca asta face sa existe o vulnerabilitate mai mare a organismului in fata infectiilor. Eu cred insa ca ai facut cite o bropnsita pe luna nu datorita acestei depresii imunitare care insoteste menstruatia ci datorita unei vulnerabilitati a organismului tau in fata microbilor cu alta cauza(iesirea din iarna, o alimentatie deficitara, etc)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 3zile de menstruatie
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 2Ovulatie in timpul menstruatiei???
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 3Menstruatia intarziata
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 8sunt insarcinata?
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 0sterilet si menstruatie
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 10Absenta menstruatie
- 2Mi-a venit ciclul mai devreme.
- 1Detalii despre menstruatie. Va rog cititi pana la capat!
- 3Menstruatie la plaja
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 3menstra fara ovare
- 0s-a orpit menstruatia dupa o zi !!
- 1Menstruatie
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: