trebuie curand sa merg la mare si atunci o sa am menstruatie

Buna ziua, numele meu este Ana, am 18 ani si pe 7 iulie dimineata trebuie sa plec la mare.Luna trecuta ciclul mi-a venit pe 27 mai iar in luna aprilie pe 25.Acum nu mi-a venit si nu stiu ce sa fac pentru ca nu as vrea sa merg la mare si sa imi vina sau sa fiu pentru ca pe mine ma tine fix 7 zile si am si o sangerare destul de abundenta.Daca exista pastile sau ceva care sa ma ajute insa mentionez ca nu vreau sa fie foarte puternice pentru ca nu vreau sa dau nici de probleme apoi.Plus ca este ultima mea vacanta linistita de licean si este si prima oara cand merg undeva cu colegii si chiar as vrea sa fie totul ok.Va rog ajutati-ma! multumesc.
4 comentarii

pentru a reduce din sangerare este recomadanta vitamina k. se elibereaza la farmacie si nu dauneaza cu nimic organismului. distractie placuta la mare si sper sa iti fie de folos sfatul meu!

Buna.se găsesc la farmacie nişte pastile, care întârzie menstruatia.nu stiu cum se numesc, dar farmacista sigur ştie despre ce este vorba.vitamina k nu este prea indicate fără prescrierea medicului, deoarece poate produce cheaguri de sânge, de unde pota apărea alte probleme.have funn!

Sa nu iei sub nicio forma vitamina K. Faci cheaguri de sange aiurea ce iti pot afecta sanatatea.
Mergi la farmacie si intreaba farmacista de o solutie.
Mergi la farmacie si intreaba farmacista de o solutie.

pai mi-a venit mama natura cu propia ei solutie..multumesc pentru sfaturi:*

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3este nesanatos sa iti amani menstruatia?
- 3Amanare menstruatie
- 0intarzierea menstruatiei!!!
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 1As dori intarzierea mentruatiei cu aprox. o saptamana
- 0Orgametril si ovulatia
- 2Amânare menstruație, va roggg
- 0Amânarea menstruației cu 2 săptămâni înainte
- 4Orgametril
- 2Sângerări anormale
- 0Sfaturi pentru amanarea menstruatiei
- 0Intrebare intarziere menstruatie cu AC, urgent.
- 0Intarzierea fortata a menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Schimbarea perioadei menstruale
- 1Ajutor ! cum aș putea să amân căteva zile menstruația ??
- 0Provocare menstruatie
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
Mai multe informații despre: amanarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: