trebuie curand sa merg la mare si atunci o sa am menstruatie

28-06-2012
marineci
Nu este medic/terapeut
marineci
Buna ziua, numele meu este Ana, am 18 ani si pe 7 iulie dimineata trebuie sa plec la mare.Luna trecuta ciclul mi-a venit pe 27 mai iar in luna aprilie pe 25.Acum nu mi-a venit si nu stiu ce sa fac pentru ca nu as vrea sa merg la mare si sa imi vina sau sa fiu pentru ca pe mine ma tine fix 7 zile si am si o sangerare destul de abundenta.Daca exista pastile sau ceva care sa ma ajute insa mentionez ca nu vreau sa fie foarte puternice pentru ca nu vreau sa dau nici de probleme apoi.Plus ca este ultima mea vacanta linistita de licean si este si prima oara cand merg undeva cu colegii si chiar as vrea sa fie totul ok.Va rog ajutati-ma! multumesc.
4 comentarii
0
28-06-2012, ora 19:14
Miruna_dinca
Nu este medic/terapeut
Miruna_dinca
pentru a reduce din sangerare este recomadanta vitamina k. se elibereaza la farmacie si nu dauneaza cu nimic organismului. distractie placuta la mare si sper sa iti fie de folos sfatul meu!
0
28-06-2012, ora 23:27
anonima1209
Nu este medic/terapeut
anonima1209
Buna.se găsesc la farmacie nişte pastile, care întârzie menstruatia.nu stiu cum se numesc, dar farmacista sigur ştie despre ce este vorba.vitamina k nu este prea indicate fără prescrierea medicului, deoarece poate produce cheaguri de sânge, de unde pota apărea alte probleme.have funn!
0
29-06-2012, ora 12:15
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Sa nu iei sub nicio forma vitamina K. Faci cheaguri de sange aiurea ce iti pot afecta sanatatea.
Mergi la farmacie si intreaba farmacista de o solutie.
0
01-07-2012, ora 14:51
marineci
Nu este medic/terapeut
marineci
pai mi-a venit mama natura cu propia ei solutie..multumesc pentru sfaturi:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să-ți întârzii menstruația pentru câteva zile?
  •