Escapelle si efectele sale (negative)
Buna ziua. Am luat 'pastila de a doua zi' Escapelle la 12 ore dupa contactul sexual. Dupa ea am avut cam 6 zile sangerari dar nu abundente, fara dureri. Dupa aceasta, am mai avut un contact sexual dar s a rupt prezervativul...am luat din nou pastila de a doua zi, pana in 12 ore de la contact. As vrea sa stiu daca sunt normale sangerarile acelea (cu toate ca era precizate in prospectul medicamentui) si ce efecte negative are medicamentul?...cam cand sa ma astept sa am urmatorul ciclu menstrual?
4 comentarii
Tu iei Escapelle ca pe bomboane si mai intrebi ce efecte negative are.sangerarile neregulate sant de asteptat daca ai luat doua pilule incarcate de hormoni in nici doua saptamani...ai grija..cam intr-o luna chiar doua vei avea o menstruatie normala ( asta daca intre timp nu mai apelezi iar la Escapelle )..
@ cherry_face00
Pilulele astea nu ai voie sa le iei decat o data pe an si trebuie sa stii ca pot provoca avortul timpuriu, lucru care iti poate produce mari complicatii in viata pe viitor (probleme cu sanatatea, pierderi financiare, probleme in familie).
Plus ca risti sa te dezechilibrezi hormonal pe perioada nedeterminata de la aceste pastile.
Pilulele astea nu ai voie sa le iei decat o data pe an si trebuie sa stii ca pot provoca avortul timpuriu, lucru care iti poate produce mari complicatii in viata pe viitor (probleme cu sanatatea, pierderi financiare, probleme in familie).
Plus ca risti sa te dezechilibrezi hormonal pe perioada nedeterminata de la aceste pastile.
Buna ziua, as avea si eu o intrebare. Am luat prima folie de logest in prima zi a menstruatiei dar apoi am vrut sa mi aman putin menstruatia si am citit ca pot sa iau pastila in continuare adica am inceput o noua folie din care am luat 2 zile apoi am facut pauza de 7 zile si le am inceput din nou. Ar trebui sa ma protejej suplimentar in primele 7 zile dupa pauza sau?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mai pot lua contraceptive de urgenta desi am mai luat in urma cu o luna si 4 zile?
- 2am nevoie de un raspuns: cat de eficienta este pilula de a doua zi?
- 5dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
- 3Postinor - efecte secundare
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 3am motive sa fiu speriata?
- 2Escapelle a avut efect?
- 2Eficienta Postinor2
- 0Pilula de a doua zi si moldamin
- 1Escapelle dupa 18 ore de la contactul sexual neprotejat
- 0Intrebare pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Sângerări după postinor 1 ajutorrrrr
- 1Ginecolog
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 1Si-a dat drumul in mine
- 0Am luat escapelle si inca nu mi a venit menstruatia
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: