am uitat primele 2 pilule Desorele
Buna ziua,
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 3intarziere de o ora si jumatate a pastilelor!
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 13Am uitat sa iau pastila
- 10ultima pastila
- 5Am uitat sa iau pilula-intarziere 17 ore
- 2In legatura cu anticonceptionale uitate
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 1am omis sa i-au o pilula
- 4Pilula omisa.. mai sunt protejata?
- 4a 6-a pastila de mercilon uitata. e nevoie de contraceptie de urgenta?
- 1O pastila omisa in ziua a 7-a a blisterului
- 0Nu am luat ultimele 2 pastile din folie
- 3Ultima pastila de yaz
- 0Luna 5 saptamana 2 logest 2 pilule uitate
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 1Am o nelamurire - am uitat sa iau pilula Yasmin
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: