am uitat primele 2 pilule Desorele
![Turneaanca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am nevoie de ajutor - am uitat pilula
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 2comprimat uitat in prima saptamana-contact sexual
- 3cred ca am uitat pastila
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 2penultima pastila din folie uitata
- 9sex neprotejat si pilula uitata = sarcina?
- 3am uitat pastila
- 3am uitat sa iau anticonceptionalele
- 1am sarit peste o pilula
- 1pilula uitata 40 minute
- 0primul blister logest am uitat sa iau a15 pastila
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 0Am uitat o pastila, anticonceptionale Karissa
- 0Anticonceptional uitat
- 1Am uitat sa iau pastila a 7 a de Yasmine
- 1Sunt gravida???
- 1Pastila de a doua zi si anticonceptional
- 0Am uitat prima pastila