am uitat primele 2 pilule Desorele
Buna ziua,
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3intarziere de o ora si jumatate a pastilelor!
- 2HELP!!! uitarea unei pastile jeanine
- 3am uitat pilula.. e nevoie de contraceptie suplimentara?
- 6Am uitat sa iau Marvelon.. sa iau azi 2 pastile si maine tot 2?
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 9sex neprotejat si pilula uitata = sarcina?
- 3am uitat sa iau pilula, o pot lua a 2 a zi impreuna cu cealalta?
- 10ultima pastila
- 2am uitat pilula karissa
- 3Logest pilula 11 uitata
- 0Am uitat ultima pastila 21
- 4Sangerare vaginala
- 6Întârziere pastila după cele 7 zile de pauza
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 2Anticoncepționale
- 0Am uitat 2 pilule Yaz
- 0Logest uitat
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: