am uitat primele 2 pilule Desorele
Buna ziua,
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am uitat o pastila!!
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 3anticonceptionale.. din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 3am uitat o pastila de mercilon in prima saptamana
- 42 pastilute uitate, din blistere diferite
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 6Omitere 3 anticonceptionale
- 10o pastila minus
- 1pilula uitata
- 0Anticonceptional uitat
- 1Pastila uitata, exista vreun risc de a ramane insarcinata?
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 0Am uitat 2 pilule Yaz
- 0Contraceptiv pierdut
- 2Ce se intampla daca am uitat pastila Desorelle
- 0Pastila de Belara uitată.
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: