Prezervativ rupt in timpul actului sexual
Buna ziua/seara (dupa caz) am rugamintea daca se poate de a-si da cu parerea un medic, la situatia pe care o am eu.
Problema mea incepe pe data de 13, aflandu-ma la prietena mea acasa unde am intretinut relatii sexuale protejat (prezervativ) totul bine si frumos pana am ejaculat. eu de obicei o scot inainte de ejaculare ca si de data asta, numai ca in vaginul ei am vazut ceva alb (destul de mult) tin sa precizez ca si prezervativul era destul de 'plin' ne-am speriat si am umplut prezervativul cu apa pana la baza lui. nu se scurgea absolut deloc. ne-am interesat si am inteles ca secretiile vaginale sunt normale. vreo 3-4 zile i-a mai curs acea secretie. apoi o zii nu. apoi a continuat iar. iar pe data de 17 septembrie am intretinut din nou relatii sexuale la mine acasa, a fost totul bine, de data asta nu am mai vazut nimic alb in vaginul ei care sa ne sperie dar totusi am fost si am incercat prezervativul. l-am umplut cu apa iar la baza avea o mica gaurica ca de ac, poate chiar mai mica. (tin sa precizez ca am scos-o inainte sa ejaculez). nu a luat pastila de a 2 a zii. oare e posibil sa fie insarcinata? de obicei menstruatia ii vine intre 26-29 a lunii.
Si mai am o interbare: Cand poate face testul de sarcina? (am citit pe net ca la 14 zile de la actul sexual) deci ea ar putea sa faca testul pe 27 chiar daca menstruatia ar trebuii sa vina pe 28? sau asteptam sa vedem daca intarzie?
Va rog frumos, daca se poate sa imi raspundeti cat mai urgent
Multumesc anticipat, Marius
Problema mea incepe pe data de 13, aflandu-ma la prietena mea acasa unde am intretinut relatii sexuale protejat (prezervativ) totul bine si frumos pana am ejaculat. eu de obicei o scot inainte de ejaculare ca si de data asta, numai ca in vaginul ei am vazut ceva alb (destul de mult) tin sa precizez ca si prezervativul era destul de 'plin' ne-am speriat si am umplut prezervativul cu apa pana la baza lui. nu se scurgea absolut deloc. ne-am interesat si am inteles ca secretiile vaginale sunt normale. vreo 3-4 zile i-a mai curs acea secretie. apoi o zii nu. apoi a continuat iar. iar pe data de 17 septembrie am intretinut din nou relatii sexuale la mine acasa, a fost totul bine, de data asta nu am mai vazut nimic alb in vaginul ei care sa ne sperie dar totusi am fost si am incercat prezervativul. l-am umplut cu apa iar la baza avea o mica gaurica ca de ac, poate chiar mai mica. (tin sa precizez ca am scos-o inainte sa ejaculez). nu a luat pastila de a 2 a zii. oare e posibil sa fie insarcinata? de obicei menstruatia ii vine intre 26-29 a lunii.
Si mai am o interbare: Cand poate face testul de sarcina? (am citit pe net ca la 14 zile de la actul sexual) deci ea ar putea sa faca testul pe 27 chiar daca menstruatia ar trebuii sa vina pe 28? sau asteptam sa vedem daca intarzie?
Va rog frumos, daca se poate sa imi raspundeti cat mai urgent
Multumesc anticipat, Marius
9 comentarii
Nu e insarcinata.
Si apropo, daca faceti cu prezervativ nu trebuie sa te retragi inainte de ejaculare, nu are sens. Test de sarcina poate sa faca la 14 zile de la contactul considerat suspicios.
Si apropo, daca faceti cu prezervativ nu trebuie sa te retragi inainte de ejaculare, nu are sens. Test de sarcina poate sa faca la 14 zile de la contactul considerat suspicios.
pai stiu ca nu are sens, dar ea imi spune sa fac asta pentru ca ii este foarte frica. multumesc de raspuns. Maine o sa cumpar un test. o intrebare am: daca testul iese negativ si menstruatia tot nu ii vine sa ma ingrijorez? ea imi spune ca o dor sanii si ca s-au intarit si ma sperie.
Multumesc, astept si alte raspunsuri !
Multumesc, astept si alte raspunsuri !
I-a venit menstruatia azi, mai e necesar sa fac testul? si daca e necesar cand sa il fac acum in timpul menstruatiei sau dupa?
Stf marius...klumea nickname-ul.sincer mi-ai inseninat ziua cu comentariile tale si am ras cu lacrimi pe bune. Sunt si eu curios totusi cati ani ai?.esti major?.
stfmarius, daca ii vine mesntruatia nu este insarcinata.
Durerile de sani inainte de mensruatie sunt absolut normale, majoritatea femeilor se confrunta cu ele iar intarzierile de menstruatie sunt normale in cazul fetelor sub 20 de ani.
Daca faceti cu prevervativ NU te retrage in momentul ejacularii, NU ARE SENS. Si ei sa nu-i mai fie frica.
Daca ejaculezi in prezervativ sa nu va apucati sa il umpleti cu apa, verificati si reverificati, ca NU este nevoie. Se rupe extrem de rar, indiferent daca actul sexual dureaza 10 min ori 2 ore, NU se va rupe.
Durerile de sani inainte de mensruatie sunt absolut normale, majoritatea femeilor se confrunta cu ele iar intarzierile de menstruatie sunt normale in cazul fetelor sub 20 de ani.
Daca faceti cu prevervativ NU te retrage in momentul ejacularii, NU ARE SENS. Si ei sa nu-i mai fie frica.
Daca ejaculezi in prezervativ sa nu va apucati sa il umpleti cu apa, verificati si reverificati, ca NU este nevoie. Se rupe extrem de rar, indiferent daca actul sexual dureaza 10 min ori 2 ore, NU se va rupe.
Azi, 2 octombrie ( inca pe ciclu) a facut un test de sarcina barza linia de jos de langa 'MAX' se vedea bine iar a 2 a foarte putin. E insarcinata?
Bună ziua!Luna asta pe data de 17 octombrie am avut un contact sexual cu nefericitul incident al ruperii prezervativului, iar cam la o ora si jumatate am luat pastila Escapelle, dar tot sunt nelinistita, insa menstruatia mi-a venit pe data de 25 oct eu ne avand-o regulata osciland intre 28-29-30 ale lunii.Au trecut doar 10 zile de cand am luat pastila si nu stiu cand sa fac un test de sarcina ca sa pot sti clar daca trebuie sa ma ingrijorez cu adevarat sau nu.Doresc sa primesc un raspund cat mai repede, sunt foarte ingrijorata !!
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Ruperea prezervativului si efectul pastilei de a 2-a zi
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 8postinor 2 + menstruatie
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 3despre prezervative...
- 4am si eu o mare problema - s-a rupt prezevativul
- 4Off, Va rog un raspuns: prezervativul s-a rupt
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 1Sex cu prezervativ
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 1Sex cu prezervativ pentru virgini?
- 02 probleme in aceeasi luna
- 0S-a rupt prezervativul, ajutor!!!
- 1Putin ajutor va rog (sarcina?)
- 0Prezervativ rupt
- 0Boli cu transmitere sexuala
- 0Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: Prezervativul prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: