am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
ultima menstruatie mi-a venit pe 19 noiembrie..pana pe 24...in dec nu mi-a venit CM si nici in ianuarie..nu imi dau seama ca re este cauza deoarece in peioada noiembrie-decembrie nu am facut sex deloc deci riscul unei sarcini nu ar fi existat.in ianuarie am facut neprotejat de 2 ori insa nu a ejaculat.ma asteptam sa imi vina in jurul datei de 19 dar deja suntem in 29...nu am simptome specifice sarcinii, nu stiu de lal ce ar putea fi dereglare...de cateva zile am o scurgere alb-galbuie.sa fie o infectie? astept un raspuns
4 comentarii
cu siguranta este vorba despre o infectie si cel mai probabil anexita, inflamarea organelor genitale.dar cel mai bine ar fi sa mergi la un medic asa vei sti cu siguranta cauza.
am uitat sa mentionez ca am mici durreri de ovare dimineata si in special cand simt nevoia d urinare.
durerea provine datorita vezicii urinare care apasa pe organele genitale inflamate.sfatul meu este sa mergi la un medic sa iti prescrie tratamentul necesar care este simplu si eficient.nu mai astepta sa treaca de la sine, iti va face complicatii.eu am asteptat prea mult si apoi am am avut probleme.multa sanatate.
Buna as avea si eu o intrebare va rog mia întârziat ciclul de o luna ultima data am fost pe data de 20 februarie pân pe 27 februarie si in luna martie de loc nu mia venit ciclul si mi am luat un test de sarcina si nu mia iesit nimica nu imi apare si cand am contactii sexuale cu sotul meu ma doare foarte rău sub burtă !! Va rog un raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 17oare sunt insarcinata?
- 4vreau un bebe
- 3mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 4am nevoie de un raspuns!!
- 4Intarziere ciclu menstrual raceala
- 2Nu mi-a venit ciclu
- 1Intarziere ciclu
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 9Exista riscul de sarcina?
- 0Menstruatiei
- 1Menstrutie intarziata
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Intarzierea ciclului menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: