am renuntat la anticonceptionale in timpul zilelor in care le luam
Buna, eu i-au anticonceptionale de ceva timp si am facut o pauza de 2 luni iar cand le-am reluat am uitat sa i-au intr-o marti si am observat ca nu am luat-o abia miercuri cand am vrut sa i-au pastila de miercuri dar nu am mai luat-o si pe cea de marti( cea uitata). M-am protejat dar nu cu prezervativ, in sensul ca m-a ferit, dar zilele trecute am uitat iar sa i-au o pastila asa k nu am mai luat deloc, niciuna. Acum spre surprinderea mea mi-a venit ciclul si trebuia sa imi vina peste 2 saptamani. E normal?
5 comentarii
buna seara.eu am luat 5 ani fara intreruperesi la sf lunii august am hotarat sa renunt la ele.in prima luna m-a intarziat cateva zile iar menstruatia nu afost cum era de obicei, ci foarte putina ca si cantitate si timp.aqm m-a intarziat iar cateva zile si astept.e normal?
Buna seara! Anticonceptionalele cum isi fac efectul? Adica le iau cateva zile pentru raporturile sexuale ce urmeaza sau isi fac efectul dupa raportul sexual. in sensul ca trebuie luate si dupa pentru a fi protejata de un contact anterior? Nu stiu daca intelegeti... Iau pastile de 3 luni, am avut contact pe 1 noiembrie apoi, dupa aceasta le-am mai luat 3 zile, dupa care le-am oprit... Nu am dus pana la capat folia. Am luat Artizia! Tin sa precizez ca ciclu l-am avut pe 22 octombrie. Se poate sa raman insarcinata? Va multumesc!
Buna seara! Am uitat sa precizez ca folia am inceput-o pe 25 octombrie.
Tot eu sunt!:) Va rog sa imi raspundeti daca puteti astazi. Si de fapt contactul a avut loc in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, asadar erau luate primele 7 pilule...am mai luat apoi inca 3 pilule ( pe 1, 2 si 3 nov)... si totodata daca ma puteti lamuri... Cat timp au efect pilulele? Ar trebui sa ma ingrijorez? Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 5Contraceptie cu spermicide... permisa ejacularea interna?
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 5Nu mai iau anticonceptionale, nu sunt insarcinata si menstruatie intarziata
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 4intrerupere anticonceptionale
- 7vreau sa raman insarcinata
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 0Neclaritate cu renuntarea la contraceptive!Please. HELP!
- 1renuntare la anticonceptionale
- 0reactii posibile dupa renuntare la anticonceptionale?
- 0efecte renuntare la anticonceptionale sau sarcina?
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 0Intarzierea mestruatie
- 0Anticonceptional le Karissa luate gresit!
- 0Anticoncepționale
- 1Cum ma opresc din a lua pastile anti conceptionale?
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale