expectoratie cu sange
Bunaziua! Am expectorat de doua ori flegma inchegata cu sange. Sunt si racita dar nu tusesc. Am un pic de febra si stare de slabiciune accentuata. Sun foarte speriata si nu stiu ce poate fi. De doua zile fac tratament cu Bitter Romanesc. Se poate sa elimin ceva rau din corp?
7 comentarii
Nectaria, cind apare expectoratie cu singe este necesara consultatia unui pneumolog sau macar a medicului de fam.Sfatul meu este sa mergi la cel mai apropiat spital.Multa sanatate!
Am uitat...daca ai pb. cu ficatul, ar tb. sa intrerupi bitter-ul
buna am si eu o problema: acum cateva ore fiind foarte racita am tusit iar ca orice om ce nu vrea sa inghita mucozitatile le scuipa, insa surpriza, in momentul in care am scuipat era cu snage. Mentionez ca sunt foarte racita inca din decembrie de cand tusesc foarte urat, insa acum tusea s-a ameliorat, ma dore gatul foarte tare imi sunt umflate amigdalele si ganglioni, iar acum ma ustura foarte tare gatul, pe langa asta de vre-o 2 zile iau ceva paracetamol cu codeina iar dupa asta nu imi doresc decat sa dorm, nasul imi e si el foarte infundat dar folosesc picaturi iar in momentul in care imi suflu nasul parca as sufla puroi verde galbui(suna scarbos insa sunt foarte speriata)si iau ambroxol, cu medicul am vorbil la telefon doar(fiindca e in concediu). Ar trebui sa ma panichez daca am scuipat sange? la farmacie mi-au spus ca e posibil sa fie din cauza faptului ca m-am fortat sa tusesc, insa nu cred fiindca am tusit si mai rau si nu am patit nimic, mentionez ca si fumez., o sa merg la urgente, insa credeti ca e ceva grav? asta ma sperie si panicheaza foarte tare.
Buna Nectaria.Care a fost cauza a ceea ce ai zis tu ca ai patit? Ca am vazut ca nu ai mai spus nimic.Multa sanatate
Am vorbit cu un pneumolog si a zis ca trebuie analize de sange si radiografie. Mai astep un pic. Fac si un tratament pentru a avea copii si mi-e frica sa nu afecteze o viitoare sarcina. Acum iau tinctura de propolis si am flegma in continuare dar fara sange. Sanatate!
...tusesc si expectorez cu sange dimineata de asemenea simt o gadilare in gat.Cand dorm am acel simptom ca imi suiera respiratia.(Wheezing parca)Mentionez ca numai cand dorm si asta numai daca am nasul infundat si respir pe gura. Acum trei luni m-am lasat de fumat deoarece tuseam si acum tusesc mai tare decat atunci cand fumam.In urma cu trei saptamani am vazut ca sputa continea sange, foarte putin dar m-a facut sa ma duc la doctor unde am facut o radiografie la plamani si am dat proba de sputa.Rezultatul a fost ca nu sunt bolnav de TBC si mi s-a prescris un tratament cu Ciprinol si Erdomed.Trebuie sa mentionez ca respir normal si nu am dispnee (senzatia de lipsa de aer ), tensiunea se incadreaza intre 10.8 si 13.8 deci normala, ritmul cardiac 80-90 batai pe minut deci normal, temperatura corpului 36, 5 asadar normala, nu ma simt obosit, nu transpir, nu am dureri in piept, totusi tusea persista si expectorez abundent.Sange expectorez doar dimineata si foarte putin.Mai trebuie sa mentionez ca nu am probleme cu stomacul.Maine termin tratamentul si vad ca nu este nici o schimbare.Va rog sa imi dati niste sfaturi.Oare mi-am imbolnavit plamanii sau tusea e o reactie a plamanilor la faptul ca m-am lasat de fumat.Totusi sunt 3 luni de atunci si tusesc mai tare decat atunci cand fumam.Mentionez ca am 45 ani si am fumat de la varsta de 20.Trebuie sa mai mentionez ca acum 3 ani m-am imbolnavit de TBC.Daca credeti ca aceasta este boala saraciei va inselati pentru ca nu sunt un om sarac ci o persoana de conditie medie si nici nu stiu de unde am luat-o deoarece nu am avut pe nimeni in familie, prieteni sau cunoscuti bolnavi de TBC.Doctorita mi-a spus ca poti sa iei boala si in autobuz numai ca eu merg cu masina personala deci poti iei boala de oriunde.Asadar am facut tratament 2 luni in spital plus 7 acasa si m-am vindecat pentru ca este o boala vindecabila.In acest timp nu am consumat bauturi alcoolice nu am mai fumat si nici nu am mai tusit.In urma cu un an si jumatate m-am apucat din nou de fumat si dupa cateva luni am inceput sa tusesc ce a urmat am descris mai sus.Va rog sa-mi dati niste sfaturi.Va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 6Raceala dupa 3 zile cu bronho vaxom ?
- 3iritatie in gat
- 7Raceala, nurofenul pot influenta valoarea analizelor de sange?
- 3sa fac vaccinul pneumo 23?
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 3Raceli repetate si otita
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 1raceala si tuse
- 3Scaun ciudat
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 6coji cu sange in nas
- 4Raceli repetate.
- 0raceala sau sarcina?
- 1anticoagulante cu medicamente de raceala
- 8raceala bebe 2 luni
- 1Răceală Gripa Otită???
- 1Răceala nedorita
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: