Am perioade foarte lungi in care nu pot respira...

09-06-2010
deeaele
Nu este medic/terapeut
deeaele
Buna ziua !Cine ma poate ajuta cu un sfat va rog?Am perioade foarte lungi in care nu pot respira.simt ca nu-mi ajunge aerul...am fost la mai multi doctori.astm nu am.probleme cu inima nu am.cu glanda nu am.am mai intrat pe forumuri de discutii si am ajus la concluzia ca fac atacuri de panica.asta m-a determinat sa merg la un psihoterapeut.mi-a prescris Calmepam si Zoloft.ideea e ca i-au de 6 zile si nu prea se intrecede nici o schimbare.As vrea sa mentionez ca simptomele acestea se intensifica vara.nu stiu ce sa mai fac.o sa incep si psihoterapia dupa terminarea tratamentului.exista posibilitatea sa sa nu se datoreze atacurilor de panica?Ma gandesc ca "crizele" acelea au o durata mai mica.dar eu nu pot respira cu saptamanile, lunile.Va multumesc anticipat.Sanatate tuturor
2 comentarii
0
09-06-2010, ora 23:23
dog4life4
Nu este medic/terapeut
dog4life4
salut, si eu am avut probleme similare in copilarie..si era de la stomac...fluxul de aer din stomac care imi cauza presune..vezi sa nu fie vreo gastrita/hernie hitiala
0
10-06-2010, ora 09:21
deeaele
Nu este medic/terapeut
deeaele
Multumesc foarte mult pt rasp.ideea e ca nu am probleme cu stomacul.o sa incerc sa-mi fac un consult totusi...chiar am ajuns la disperare.:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul