Am perioade foarte lungi in care nu pot respira...

Buna ziua !Cine ma poate ajuta cu un sfat va rog?Am perioade foarte lungi in care nu pot respira.simt ca nu-mi ajunge aerul...am fost la mai multi doctori.astm nu am.probleme cu inima nu am.cu glanda nu am.am mai intrat pe forumuri de discutii si am ajus la concluzia ca fac atacuri de panica.asta m-a determinat sa merg la un psihoterapeut.mi-a prescris Calmepam si Zoloft.ideea e ca i-au de 6 zile si nu prea se intrecede nici o schimbare.As vrea sa mentionez ca simptomele acestea se intensifica vara.nu stiu ce sa mai fac.o sa incep si psihoterapia dupa terminarea tratamentului.exista posibilitatea sa sa nu se datoreze atacurilor de panica?Ma gandesc ca "crizele" acelea au o durata mai mica.dar eu nu pot respira cu saptamanile, lunile.Va multumesc anticipat.Sanatate tuturor
2 comentarii

salut, si eu am avut probleme similare in copilarie..si era de la stomac...fluxul de aer din stomac care imi cauza presune..vezi sa nu fie vreo gastrita/hernie hitiala

Multumesc foarte mult pt rasp.ideea e ca nu am probleme cu stomacul.o sa incerc sa-mi fac un consult totusi...chiar am ajuns la disperare.:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.