Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Buna ziua,
Încerc sa rămân însărcinată.
Pe data de 17 Iulie trebuia sa fie prima zi de menstruație. Nu a venit luni, dar începând de Marți a început o ușoară sângerare de culoare maro deschis. Miercuri am făcut un test de sarcina care a fost pozitiv. De atunci in fiecare zi a început sa fie din ce in ce mai abundentă, pana la data de azi când deja s a schimbat la culoarea e o combinație de roz/roșu cu maro închis. Fluxul este foarte mic, deloc abundent dar nu ca la început. Ieri, 23 Iulie am mai făcut un test si este tot pozitiv. Eu am programare la doctor vineri oricum, dar as dori sa știu dacă este posibil ca încă sa fiu însărcinată si dacă as putea avea o sarcina fără probleme si așa.
Multumesc !
Încerc sa rămân însărcinată.
Pe data de 17 Iulie trebuia sa fie prima zi de menstruație. Nu a venit luni, dar începând de Marți a început o ușoară sângerare de culoare maro deschis. Miercuri am făcut un test de sarcina care a fost pozitiv. De atunci in fiecare zi a început sa fie din ce in ce mai abundentă, pana la data de azi când deja s a schimbat la culoarea e o combinație de roz/roșu cu maro închis. Fluxul este foarte mic, deloc abundent dar nu ca la început. Ieri, 23 Iulie am mai făcut un test si este tot pozitiv. Eu am programare la doctor vineri oricum, dar as dori sa știu dacă este posibil ca încă sa fiu însărcinată si dacă as putea avea o sarcina fără probleme si așa.
Multumesc !
1 comentarii
Bună, am aceeași problema, până la urmă cum s-a rezolvat?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1menstruatia in timpul sarcinii
- 116scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 3mentruatie peste sarcina se poate?????
- 1scurgeri maronii inchis
- 3sarcina pe ciclu se poate?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 3se poate sa fi insarcinata si totusi sa ai si menstruatie in fiecare luna?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 0scurgeri maronii
- 2secretie maronie!
- 5Menstruatie normala peste sarcina?
- 0microginon
- 1Scurgeri maronii si dureri abdominale
- 0Menstruatie in prima luna de sarcina
- 0Scurgere / sângerare maronie
- 0Ciclu peste sarcina
- 0Scurgeri maronii și roșii uneori cu mucus, sunt insarcinata în 8 săptămâni
- 1Probleme ginecologice
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina scurgerile vaginale maronii scurgeri maronii in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: