Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Buna ziua,
Încerc sa rămân însărcinată.
Pe data de 17 Iulie trebuia sa fie prima zi de menstruație. Nu a venit luni, dar începând de Marți a început o ușoară sângerare de culoare maro deschis. Miercuri am făcut un test de sarcina care a fost pozitiv. De atunci in fiecare zi a început sa fie din ce in ce mai abundentă, pana la data de azi când deja s a schimbat la culoarea e o combinație de roz/roșu cu maro închis. Fluxul este foarte mic, deloc abundent dar nu ca la început. Ieri, 23 Iulie am mai făcut un test si este tot pozitiv. Eu am programare la doctor vineri oricum, dar as dori sa știu dacă este posibil ca încă sa fiu însărcinată si dacă as putea avea o sarcina fără probleme si așa.
Multumesc !
Încerc sa rămân însărcinată.
Pe data de 17 Iulie trebuia sa fie prima zi de menstruație. Nu a venit luni, dar începând de Marți a început o ușoară sângerare de culoare maro deschis. Miercuri am făcut un test de sarcina care a fost pozitiv. De atunci in fiecare zi a început sa fie din ce in ce mai abundentă, pana la data de azi când deja s a schimbat la culoarea e o combinație de roz/roșu cu maro închis. Fluxul este foarte mic, deloc abundent dar nu ca la început. Ieri, 23 Iulie am mai făcut un test si este tot pozitiv. Eu am programare la doctor vineri oricum, dar as dori sa știu dacă este posibil ca încă sa fiu însărcinată si dacă as putea avea o sarcina fără probleme si așa.
Multumesc !
1 comentarii
Bună, am aceeași problema, până la urmă cum s-a rezolvat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri maroni
- 3Pot fi insarcinata chiar daca mi'a aparut menstruatia?
- 10Menstruatia peste sarcina - Dimensiunea sarcinii
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 0Dupa menstruatie
- 3sangerari scurgeri maronii
- 0Ciclu peste sarcina?
- 0microginon
- 2Pot fi însărcinată chiar daca am avut CM?
- 0Scurgere maronie
- 0scurgere maronie de aprox 4 luni
- 0Eliminari maronii
- 1Ciclu prelungit-scurgeri maronii
- 0Rog un răspuns urgent..e posibil sa fiu însărcinată cu ciclu peste sarcina?
- 2Scurgere maronie in timpul sarcinii
- 4Secreție vaginală maronie-lăptoasă
- 0Scurgere maronie
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 0Oare sunt însărcinată ?
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina scurgerile vaginale maronii scurgeri maronii in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: