Am o alunita pe fata care ma deranjeaza. | Forumul Medical ROmedic

Am o alunita pe fata care ma deranjeaza.

03-08-2017
Anonim3333
Nu este medic/terapeut
Anonim3333
Am 22 de ani, sunt barbat. Am avut aceasta alunita pe fata de foarte multi ani si intotdeauna am avut pielea rosie in jurul ei. Este foarte mica si nu ma deranjeaza decat cand stau in soare puternic si cand transpir. Insa ieri m-a deranjat din nou si am tamponat-o cu vata inmuiata cu tinctura de propolis. Insa astazi inca imi simt pielea amortita in jurul ei. Cand m-am uitat aseara la ea am observat ca venele din jurul ei sunt evidentiate si ca langa varful ei mai este un varf. Ambele varfuri sunt foarte mici. Este situata pe pometele stang, sub ochi. Nici nu sunt sigur ca este alunita fiindca nu pare a fi maronie insa nu sunt sigur. Sunt foarte speriat ca nu cumva sa fi evoluat deja in cancer de piele, si asta numai din cauza mea fiindca nu am rezolvat problema la timp. Am fost cu mai multi ani in urma la doctorita de familie si nu mi-a spus ca ar trebui s-o scot sau ceva.
M-am programat martea viitoare pentru o consultatie la dermatologie la Laurus Medical Bucuresti.
Insa desi m-am programat la dermatologie as dori un raspuns ca sa-mi fac o idee cu ce ma confrunt fiindca sunt foarte speriat.
Apreciez orice raspuns imi puteti da.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • AluniÈ›ele
  • Melanomul se dezvoltă mai degrabă din aluniÈ›e noi, decât din cele existente deja
  • AluniÈ›ele È™i petele maronii pot fi înlăturate în siguranță?
  • Legătura dintre numărul de aluniÈ›e È™i cancerul de piele
  • Mit: dacă rupi o aluniță faci cancer - adevărat sau fals?
  • Nev congenital (aluniță din naÈ™tere) de mari dimensiuni - ce trebuie făcut
  • AluniÈ›e cu risc - când e indicat să mergem la dermatolog
  •