Cred ca mi-am rupt o alunita.
M-am scarpinat intr-o dimineata in crestet si am simtit ca am rupt ceva, insa n-am apucat sa vad ce anume. Nu a curs sange. Am rugat mai multe persoane sa se uite insa unii imi spun ca am rupt o coaja altii ca am rupt o alunita sau ca nu am rupt-o complet. Sunt foarte speriat, mai ales din cauza faptului ca, chiar daca ma duc la doctor, eu am un par foarte des chiar si atunci cand sunt tuns scurt si imi este frica, ca nu cumva sa nu poata sa-mi examineze corect pielea capului si sa-mi spuna ca sunt in regula cand de fapt nu sunt.
De asemenea toate astea s-au intamplat cam acum o saptamana si n-am avut cand sa ma duc la doctor deoarece n-am avut cum sa plec de la servici si nici nu prea am bani.
Apreciez orice raspunsuri imi puteti da.
Va multumesc!
De asemenea toate astea s-au intamplat cam acum o saptamana si n-am avut cand sa ma duc la doctor deoarece n-am avut cum sa plec de la servici si nici nu prea am bani.
Apreciez orice raspunsuri imi puteti da.
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Trebuie sa faceti dermatoscopie fotofinder si sa urmariti in timp aceasta alunita.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Trebuie sa faceti dermatoscopie fotofinder si sa urmariti in timp aceasta alunita.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
@Anonim3333
Salut, pai orice alunita rupta trebuie prezentat de urgenta la medicul dermatolog.Daca nu ai bani asta nu este o scuza sau un motiv, sunt foarte multi medici dermatologi care lucreaza cu CAS.Te duci la medicul de familie, si cer bilet de trimitere pentru dermatologie, si specifici ce ai patit.Crezi ca daca stai si astepti, vei rezolva ceva ?
Salut, pai orice alunita rupta trebuie prezentat de urgenta la medicul dermatolog.Daca nu ai bani asta nu este o scuza sau un motiv, sunt foarte multi medici dermatologi care lucreaza cu CAS.Te duci la medicul de familie, si cer bilet de trimitere pentru dermatologie, si specifici ce ai patit.Crezi ca daca stai si astepti, vei rezolva ceva ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alunita smulsa
- 15alunita agatata...va rog o parere urgent
- 7urgent alunita desprinsa
- 8Mi-am rupt o parte dintr-o alunita, din greseala
- 1Alunita excizata cu laserul
- 1alunita
- 1Am rupt o alunita
- 1imi apar tot mai multe alunite pe corp, cum se le opresc?
- 1Alunita in jurul gatului
- 2Alunita - periculoasa sau nu?
- 1un fel de alunite rosii pe piele
- 1Alunita Rupta
- 1Alunita mare neregulata
- 2Alunita rupta
- 3Neg inflamat dupa ce a fost legat cu fir de par de cal
- 0Rezultat biopsie
- 1Nev albastru
- 1Alunita - punctulete negre și scoarta
- 0Rog interpretare rezultat examen histopatologic excizie 2 alunite
Mai multe informații despre: Alunitele alunita rupta