Problema cu alunita
Am fost la mare in iunie 2009, si m-am ars pe tot corpul foarte rau, apoi mi-sau umflat picioarele si nu le mai simteam, la vremea respectiva am fost la urgente, si mi-sa recomandat sa stau cu picioarele pe perete.
Odata cu aceste probleme care au disparut mi-au aparut niste alunite pe care nu le aveam inainte, una din ele este mare pe spate, si in mijlocul ei este albicioasa ma cam jeneaza, am facut dus cu apa calda si ma ustura. Este vorba de un melanom, am cancer deja de piele??? Pt ca in nefericita perioada cand am plecat la mare 13 14 iunie 2009, erau radiatii ultraviolete pe o scara de 1 la 9 iar la noi sa inregistrat exact in acele zile, risc major 9 cod rosu, doar ca eu am aflat mai tarziu. Multumesc
Odata cu aceste probleme care au disparut mi-au aparut niste alunite pe care nu le aveam inainte, una din ele este mare pe spate, si in mijlocul ei este albicioasa ma cam jeneaza, am facut dus cu apa calda si ma ustura. Este vorba de un melanom, am cancer deja de piele??? Pt ca in nefericita perioada cand am plecat la mare 13 14 iunie 2009, erau radiatii ultraviolete pe o scara de 1 la 9 iar la noi sa inregistrat exact in acele zile, risc major 9 cod rosu, doar ca eu am aflat mai tarziu. Multumesc
1 comentarii
Buna dimineata! Din punctul meu de vedere, trebuie sa se faca excizia alunitei ( nevului ) si examen histopatologic; pentru o excizie corecta si rezultat estetic postoperator, iti recomand ca excizia sa o faci la o Clinica de Chirurgie Plastica. Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1melanom, dupa ce observasem o modificare a unei alunite
- 5Alunite.. cum se elimina?
- 4semne de piele numite -alunite-
- 15alunita agatata...va rog o parere urgent
- 4Nevi displazici
- 7alunite - eliminare
- 5Indepartare aluna de pe fata
- 1Am rupt o alunita
- 2Alunita la subrat
- 1Alunita
- 1Alunita neregulata intre degetele de la picioare copil