Problema cu alunita
Am fost la mare in iunie 2009, si m-am ars pe tot corpul foarte rau, apoi mi-sau umflat picioarele si nu le mai simteam, la vremea respectiva am fost la urgente, si mi-sa recomandat sa stau cu picioarele pe perete.
Odata cu aceste probleme care au disparut mi-au aparut niste alunite pe care nu le aveam inainte, una din ele este mare pe spate, si in mijlocul ei este albicioasa ma cam jeneaza, am facut dus cu apa calda si ma ustura. Este vorba de un melanom, am cancer deja de piele??? Pt ca in nefericita perioada cand am plecat la mare 13 14 iunie 2009, erau radiatii ultraviolete pe o scara de 1 la 9 iar la noi sa inregistrat exact in acele zile, risc major 9 cod rosu, doar ca eu am aflat mai tarziu. Multumesc
Odata cu aceste probleme care au disparut mi-au aparut niste alunite pe care nu le aveam inainte, una din ele este mare pe spate, si in mijlocul ei este albicioasa ma cam jeneaza, am facut dus cu apa calda si ma ustura. Este vorba de un melanom, am cancer deja de piele??? Pt ca in nefericita perioada cand am plecat la mare 13 14 iunie 2009, erau radiatii ultraviolete pe o scara de 1 la 9 iar la noi sa inregistrat exact in acele zile, risc major 9 cod rosu, doar ca eu am aflat mai tarziu. Multumesc
1 comentarii
Buna dimineata! Din punctul meu de vedere, trebuie sa se faca excizia alunitei ( nevului ) si examen histopatologic; pentru o excizie corecta si rezultat estetic postoperator, iti recomand ca excizia sa o faci la o Clinica de Chirurgie Plastica. Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alunite proeminente
- 3depigmentarea pielii in jurul semnelor si alunitelor
- 4semne de piele numite -alunite-
- 7urgent alunita desprinsa
- 0Alunite, negi Inestetici
- 1Alunita rupta
- 1Am rupt o alunita
- 4Mi-au aparut niste puncte mici rosii ca niste alunite
- 4Excrescenta piele- skin tag.
- 1Alunita
- 2Alunita zgariata
- 3Alunita suspecta - mancarine
- 3Alunita cu potential cancerigen?
- 2Alunita pe spate
- 1Alunita mai aparte
- 1Este posibil si normal sa ai pe corp alunite care sa difere la culoare sau la forma ?
- 2Alunite proeminente / pete maronii
- 1Pata alba in jurul aluniței
- 1Alunita ciudata
- 0Alunita inflamata
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: