Scurgere anormala
In data de 16.03 mi-a venit menstruatia care m-a tinut pana in data de 22.03. In data de 25.03 am avut un contact sexual iar prezervativul s-a rupt. Dupa jumatate de ora am luat Escapelle, insa inainte de contactul sexual am luat Fromilid. Poate scadea eficienta pastilei de a doua zi? Apoi, din data de 01.04 inclusiv pana azi am o scurgere de parca ar fi menstruatie, dar nu la fel de abundenta. Am mai luat pastila de 3 ori pana acum, dar nu am avut niciodata reactii adverse, ultima pastila am luat-o anul trecut in luna mai. Tin sa precizez ca am fost diagnosticata cu ovare polichiste, insa nu am inceput inca tratamentul pentru asta. Intrebarile mele sunt: ce e aceasta scurgere? Sa fie menstruatia mea sau un efect advers al pastilei? Si, e posibil sa fiu insarcinata?
1 comentarii
Buna ziua,
Sangerarea poate fi de la Escapelle, de la ovare micropolichistice. Nu se exclude nici eventualitatea unei sarcini. Aveti nevoie de un consult ginecologic si de o ecografie transvaginala.
Sangerarea poate fi de la Escapelle, de la ovare micropolichistice. Nu se exclude nici eventualitatea unei sarcini. Aveti nevoie de un consult ginecologic si de o ecografie transvaginala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 3Problema ciclu
- 0Prima menstruatie cu anticonceptionale Artizia
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 0menstruatie maronie prelungita
- 0Menstruaţie doar 1 zi
- 1Chist ovarian?
- 1Menstruație anormală?
- 0O posibilă sarcină
- 0Probleme cu menstruatia
- 0Menstruație foarte puțină
- 1Ciclul a durat3 zile și a fost mai deschis, sunt însărcinată ?
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 0Care e problema? menstruatie
- 0Sangerare anormala
- 0Menstruatie anormala
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 1Chist vaginal
- 3Menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: