Am fost la ORL si mi-a spus ca am rinofaringita cronica
Buna ziua.Am si eu o problema.Am limba iritata, senzatie de arsura, mai mereu limba mea este aspra, si am mici brobonele rosii in partea din fata a limbii.Am fost la ORL si mi-a spus ca am rinofaringita cronica.Am incercat tot felul de medicamente dar fara rezultat.Limba mea este tot asa.Intr-un timp am avut in partea din spate a limbii cateva excrescente.Se poate sa aiba legatura cu senzatia pe care o am acuma?Am facut analize dar au iesit f.bine ASLO si exudat faringian.Daca nu este cipuerca ce poate fi?Poate imi sugerati si un tratament.Va multumesc si sper ca nu veti ocoli mesajul meu.
3 comentarii
Incearca Hexoral spray, Septogal si Pinozol.
buna ziua, am si eu o problema si ma gandesc ca ma puteti ajuta.am 30 de ani si un canin de lapte asta sin cauza faptului ca, caninul nu a crescut cu trebuia sa-l dea afara pe cel de lapte.mi s- a spus ca asta implica o operatie 'tragerea caninului pe canal' asta daca are loc daca nu 2 extractii.am fost la multe cabinete dar nu vrea nimeni sa ma opereze.imi puteti spune un cabinet unde m-as putea duce si ce anume riscuri prezinta operatia/.? va multumesc din suflet
Ai rezolvat ci limba?Ca ceva de genul am si eu!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am o problema urgenta... rinofarinigita cronica
- 5limba alba cam de vreo 2 ani
- 3limba imi este alba branzoasa, dar nu in totalitate, ci doar de la jumatatea limbii inspre stomac
- 1limba de culoare alba.
- 6Am 3 zile de cand folosesc Corsodyl iar limba albicioasa a primit o culoare maronie, e normal?
- 4Rinofaringita catarala
- 3Ce am?
- 5rugaminte
- 1Hipertrofie mucoasa nazala + deviație sept
- 4Limba alba
- 1Limba incarcata.
- 15Strat alb pe limba și sub limba, nod in gat și arsuri la stomac
- 7Limba albicioasa
- 4Limba albicioasa care nu imi trece!
- 5Imba încărcată și arsuri stomacale
- 4Amigdalite pultacee și limba alba
- 12Zona papilelor circumvalate mai pronunțată într-o parte
- 0Candidoza bucala?
- 0Ati scapat de rinosinuzita rinofaringita ?
Mai multe informații despre: Limba albicioasa rinofaringita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: