Va rog cer ajutorul vostru - limba albicioasa

Am o limba alba dupa 11 luni de sex si fellatio toate protejate.Ce pot sa fie? Stiu ca am fumat mult dar sunt foarte speriat.
3 comentarii

Buna seara,
Posibil sa fie o candidoza bucala. Pentru diagnosticare, puteti apela la un medic dermatovenerolog sau de medicină internă ori chiar la medicul de familie. De regula, este nevoie de anumite analize de laborator pentru a depista problema. Ar fi indicat sa efectuați si o testare pentru HIV.
Posibil sa fie o candidoza bucala. Pentru diagnosticare, puteti apela la un medic dermatovenerolog sau de medicină internă ori chiar la medicul de familie. De regula, este nevoie de anumite analize de laborator pentru a depista problema. Ar fi indicat sa efectuați si o testare pentru HIV.

Daca contactul sexual a fost protejat sunt sanse mici. Ar fi bine sa faceti niste analize BTS pentru HIV. E posibil sa aveti candidoza bucala. Mergeti la un medic dermatolog pentru control suplimentar

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am fost la ORL si mi-a spus ca am rinofaringita cronica
- 19Limba alba de vreo doua luni
- 29limba alba incarcata si probleme intestinale
- 1limba de culoare alba.
- 6Am 3 zile de cand folosesc Corsodyl iar limba albicioasa a primit o culoare maronie, e normal?
- 3Ce am?
- 3Cerul gurii galben limba incarcata
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 4Limba alba cu bubițe rosii
- 1Strat alb be limba. Cum se poate elimina?
- 0Limba incarcata, albiciosa si bubite in cavitatea bucala
- 4Limba alba
- 1Limba incarcata.
- 2Limba alba si dureroasa
- 3Rinoree posterioara, limba albicioasa
- 1Limba alba si amortita
- 4Amigdalite pultacee și limba alba
- 2Limba alba pe mijloc
Mai multe informații despre: Limba albicioasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: