Am fost diagnosticat cu lichen plan = deficit de imunitate?
Am fost diagnosticat cu lichen plan de catre medicul dermatolog. Doresc sa aflu daca aceasta boala presupune un deficit de imunitate sau o imunitate prea agresiva asemanatoare respingerii grefelor transplantate de catre sistemul imunitar.
Adica daca e nevoie de imunostimulatoare sau din contra de imuno modulatoare cu efect de linistire a imunitatii care a luat-o razna. De exemplu produsul naturist Hofimun de la Hofigal are la contraindicatii trecute boli autoimune gen Lupus. Eu am gasit pe net un tratat de dermatologie imunologica in engleza si care mi-a lasat impresia ca ar fi mai buna calmarea imunitara decat cresterea imunitatii. Cunoasteti macar un medic imunolog alergolog bun care ma poate lamuri ?
Adica daca e nevoie de imunostimulatoare sau din contra de imuno modulatoare cu efect de linistire a imunitatii care a luat-o razna. De exemplu produsul naturist Hofimun de la Hofigal are la contraindicatii trecute boli autoimune gen Lupus. Eu am gasit pe net un tratat de dermatologie imunologica in engleza si care mi-a lasat impresia ca ar fi mai buna calmarea imunitara decat cresterea imunitatii. Cunoasteti macar un medic imunolog alergolog bun care ma poate lamuri ?
7 comentarii
NIMENI M-A RASPUNS.
Am facut cercetari pe net si este doar o aberatie de indentificare gresita a dusmanului - celulele proprii identificate ca dusman si atacate ca in toate blolile autoimune. Nu e nici hiper sau deficit imunitar ci identificare gresita.
De doua saptamani nu mananc decat vegetale crude si a disparut complet. Luam cortizon si creme de 6 luni dar devenea agresiv si recidiva mereu fara o vindecare completa. Faptul ca au disparut ma face sa continui o dieta vegetariana inca 2 luni poate se reseteaza informatia gresita. Formatez harddiscul imunitar poate uita sa mai atace.
Am facut cercetari pe net si este doar o aberatie de indentificare gresita a dusmanului - celulele proprii identificate ca dusman si atacate ca in toate blolile autoimune. Nu e nici hiper sau deficit imunitar ci identificare gresita.
De doua saptamani nu mananc decat vegetale crude si a disparut complet. Luam cortizon si creme de 6 luni dar devenea agresiv si recidiva mereu fara o vindecare completa. Faptul ca au disparut ma face sa continui o dieta vegetariana inca 2 luni poate se reseteaza informatia gresita. Formatez harddiscul imunitar poate uita sa mai atace.
Multumiri pentru sfatul cu vegetalele! Foarte interesant.
AM 42 ANI, SI AM FOST DIAGNOSTICAT CU LICHEN PLAN , AM FOLOSIT MULTE UNGUENTE DAR NICI UN REZULTAT. SE INMULTESC SI DEVIN MAI MARI. DATI-MI UN SFAT ! CE SA FAC? SUNT DISPERAT !
Am facut lichen plan in toamna lui 2007.In 4 saptamani mi-a invadat tot corpul.
Am facut 2 injectii cu Dipophros si am scapat.Pana acum nu a recidivat.Doamne-ajuta!
Am facut 2 injectii cu Dipophros si am scapat.Pana acum nu a recidivat.Doamne-ajuta!
am lichen plan de peste 2 ani.am incercat tot felul de tratamente, dar nu au facut decat sa amelioreze oarecum boala.as vrea sa incerc o cura cu afine.stie cineva daca e posibil sa dea rezultate?
Multa miscare ( sport, dans ) pana la al doilea val de transpiratie - asemanator saunei scoate limfa toxica si purifica organismul calmeaza spiritul. Buna dispozitie, ignorarea televiziunii si stirilor stresante. Celulele nervoase consuma de 12 ori mai multa energie vitala ( qi ) decat celelalte celule. Tehnici de respiratie abdominala, qiguong ( thai chi ). Prin respiratie abdominala sau dans se maseaza involuntar si glandele din cutia toracica si abdominala ( suprarenale, pancreas, ovare, testicule ) Respirati profund in natura cat mai mult posibil. Folositi orice va destreseaza si e sanatos. Componenta psihica e puternica la aceasta boala daca nu e vorba de o cauza virala care provoaca sistemul imunitar. Incercati ouale de prepelita japoneza crescute in casa nu la supermarket. Au un efect de calmare antialergica extraordinar si stimulator al celulelor nervoase. Eu cu ele tin boala sub control - 6 oua pe zi.Cautati pe net sa vedeti ce efect terapeutic au. Atentie ca acesti cortizoni cronicizeaza boala, creeaza dependenta, provoaca osteoporoza.
Se manifesta și n mucoasa bucală? Se mai aude ceva de această boală la boi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cum pot sa-mi fortific sistemul imunitar ?
- 3imunitate slabita
- 67imunitatea scazuta
- 30ce vaccin sau tratament pot face sa-mi intaresc imunitatea
- 35Amigdalita cronica
- 6imunostimulatoare pt copii
- 4frica oamenilor de virusul AH1N1
- 6Lichen Planus este o boala grava?
- 8Stafilococul auriu - localizat mai intai in ureche
- 5masturbarea si sistemul imunitar
- 5imunitate la copil de aprox 3 ani
- 1Intarirea sistemului imunitar cu Noni sirop.
- 4stafilococ auriu - imunitate scazuta
- 4Tratamentul cu Augmentin nu da rezultate.
- 3imunitate foarte scazuta
- 0Catina cu miere
- 5crestere imunitate copil
- 1Alimente care intaresc sistemul imunitar
- 1Sfaturi pentru sistem imunitar slăbit
Mai multe informații despre: Sistemul imunitar lichenul plan
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: