streptococ recurent copil 5 ani
fetita mea are a nu stiu cata oara streptococul.ce e de facut?din nou antibiotic?nu ii slabeste sistemul imunitar???nu exista alt tratament, poate homeopat?va multumesc.
5 comentarii
este acelas streptococ... nu e altul
doar trebuie corect tratat, daca e cazul de scos amigdalele, cure de moldamina catev3 luni..s.a
doar trebuie corect tratat, daca e cazul de scos amigdalele, cure de moldamina catev3 luni..s.a
Va recomand un tratament natural cu siropul Biosept, 3 lingurite pe zi in care puneti cate 2 picaturi de solutie Biosept Plus, de 3 ori pe zi, timp de 2 saptamani. Produsele sunt de la firma Fares si le gasiti in magazinele naturiste. Ar fi bine sa ia si comprimate de supt Plantusin, 3 pe zi.
eu locuiesc in italia.de fiecare data pediatrul mi-a dat penicilina timp de 7 zile pentru streptococ.si atat...imi puteti spune tratamentul corect?acum ne-am ales si cu varicela!!!!!!va multumesc inca o data,
aaa...inca ceva, fetita are diverse alergii, din cate stiu in cazul asta nu se scot amigdalitele.multumesc
stiti gresit
aergiile au ca origine... problemele tractului digestiv, alimentele care nu sunt tolerate sau incapacitatea organismului de a elimina toxinele din corp
aceleasi probleme duc si la scaderea imunitatii din cauza malabsorbtiei unor minerale si vitamine necesare sistemului imunitar
trebuie schimbat regimul alimentar
tratamentul medicamentos implica antibioticul 10 zile si moldamina saptamanal minim 3 luni.. dar se poate si pana la 9 luni..
tratamentul local.. a amigdalelor este obligatoriu...
aergiile au ca origine... problemele tractului digestiv, alimentele care nu sunt tolerate sau incapacitatea organismului de a elimina toxinele din corp
aceleasi probleme duc si la scaderea imunitatii din cauza malabsorbtiei unor minerale si vitamine necesare sistemului imunitar
trebuie schimbat regimul alimentar
tratamentul medicamentos implica antibioticul 10 zile si moldamina saptamanal minim 3 luni.. dar se poate si pana la 9 luni..
tratamentul local.. a amigdalelor este obligatoriu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3streptococ dupa amigdalectomie
- 3am aflat ca sunt purtator de streptococ
- 5stafilococ auriu si streptococ beta hemolitic
- 18Imunitate fetita 3 ani
- 11De jumatate de an de zile mi se umfla permanent amigdalele
- 4tratament homeopat pt.imunitate
- 4Iaurturi probiotice
- 0streptococ beta hemolitic
- 2Streptococ pneumococcic la copil de 4 ani desi a fost vaccinat cu Luivac
- 2Streptococ betahemolitic grup C - tratament homeopat?
- 1Dureri groaznice vaginale.Ajutati-ma!
- 3Streptococus pneumoniae
- 4infectie Klebsiella spp
- 1candida si streptococ de tip beta hemolitic b
- 1Streptococcus dysgalactiae in gat
- 3Ajutor! secretii vaginale abundente
- 0Streptoccocus grupa B
- 1Durere în gât, streptococ
Mai multe informații despre: Infectia streptococica Sistemul imunitar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: