Intarirea sistemului imunitar cu Noni sirop.
Buna ziua,
nu stiu cui sa ma adresesz deoarece nu am mai gasit aceasta rubrica.Am un baietel de 4 ani care are o imunitate ff scazuta, am incercat cam tot ce se poate si am ajuns la Noni.
Stie cineva daca a dat randament, cat se administreaza la copii in varsta de 4 ani, are 15 kg.
Nu manaca foarte bine, nu imi ia in greutate, se imbolnaveste des.
Parima boala a copilariei a facuto la 7 luni varicela, la 8 luni a facut un pojarel, a facut 3 otite nu grave dar le-a facut, raceli nu le mai stiu numarul, nas infundat, scarlatina acum 3 saptamani.
Astept un raspuns din partea dvs. oricine ati fi.
multumesc.
nu stiu cui sa ma adresesz deoarece nu am mai gasit aceasta rubrica.Am un baietel de 4 ani care are o imunitate ff scazuta, am incercat cam tot ce se poate si am ajuns la Noni.
Stie cineva daca a dat randament, cat se administreaza la copii in varsta de 4 ani, are 15 kg.
Nu manaca foarte bine, nu imi ia in greutate, se imbolnaveste des.
Parima boala a copilariei a facuto la 7 luni varicela, la 8 luni a facut un pojarel, a facut 3 otite nu grave dar le-a facut, raceli nu le mai stiu numarul, nas infundat, scarlatina acum 3 saptamani.
Astept un raspuns din partea dvs. oricine ati fi.
multumesc.
1 comentarii
Sucul NONI, care nu este altceva decat un suc al unui fruct este cu adevarat bun daca se consuma in cantitati mari si perioade foarte lungi de timp. Altfel nu prea are efecte.
Pentru ridicarea imunitatii mergeti la o salina mecanica si o sa vedeti miracole. Pacientii mei care vin de acolo imi spin povesti uimitoare si eu sunt obligata sa-i cred, deoarece vad evolutia copiilor.
La fel pentru ridicarea imunitatii: 1-2 oua crude de prepelita dimineata pe stomacelul gol timp indelungat.
Multa sanatate.
Pentru ridicarea imunitatii mergeti la o salina mecanica si o sa vedeti miracole. Pacientii mei care vin de acolo imi spin povesti uimitoare si eu sunt obligata sa-i cred, deoarece vad evolutia copiilor.
La fel pentru ridicarea imunitatii: 1-2 oua crude de prepelita dimineata pe stomacelul gol timp indelungat.
Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sistem imunitar slabit
- 3imunitate slabita
- 9cresterea imunitatii la bb de 6 luni
- 7Urmarile meningitei? Imunitate slaba transmisa genetic?
- 30ce vaccin sau tratament pot face sa-mi intaresc imunitatea
- 7Am fost diagnosticat cu lichen plan = deficit de imunitate?
- 6Raceala dupa 3 zile cu bronho vaxom ?
- 6imunostimulatoare pt copii
- 4frica oamenilor de virusul AH1N1
- 5Tratament crestere imunitate la copil de 4 ani
- 6spondilita
- 18Imunitate fetita 3 ani
- 4Iaurturi probiotice
- 3cresterea imunitatii copilului meu in varsta de 1 an si 1 luna
- 4Tratamentul cu Augmentin nu da rezultate.
- 3imunitate foarte scazuta
- 1Sfaturi pentru sistem imunitar slăbit
Mai multe informații despre: Sistemul imunitar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: