Am fost dependet de heroina acuma sunt in tratament cu metadona
![Gabi1223](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati va rog am fost dependet de heroina am 21 de ani de la varsta de 15 ani am inceput sa ma droghez cu heroina intravenos acum m am lasat de 1 an si jumate sunt pe tratament cu metadona de vreo 1 an nu mai am chef sa fac absolut nimic de exemplu daca trebuie sa plec undeva nu mai imi vine sa ma duc si cabd ma duc sa imi iau tratamentu parca imi cade ceru in cap imi nu mai ies din casa deloc imi vine doar sa stau in casa si sa dorm sau sa nu fac nimic nici sa imi fac baie nu imi vine nu sunt in depresie doar nu stiu ce am de nu imi vine sa fac absolut nimic vreun sfat multumesc mult daca ati citit ce am scris
5 comentarii
![Psiholog Cristina-Mihaela Stoian](/arata_img.php?img=cont_149074.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna. Imi pare rau pt istoricul tau, dar e bine daca reusesti sa te mentii clean! Chiar daca esti pe substitut, cu metadona. As intreba de unde sti tu ca nu esti in depresie? Prezinti simptome clare specifice unei tulburari depresive. Iei tratament psihiatric? Faci psihoterapie? Ca astea sunt modurile in care un dependent de substante se poate recupera. Fara astea pe termen lung, rezultatele vor fi spre 0. E important sa intelegi cum functioneaza creierul tau, de la inceputul existentei tale pana in prezent, de ce ai ajuns in acest punct si cum poti preveni recaderile - pt ca oricat de frumos ti-ar ambala cineva treaba cu recuperarea, tu trebuie sa fii constient de faptul, ca ele vor putea veni. Si va trebui sa stii ce sa faci atunci. Iti recomand psihiatru+psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala, care sa fie si clinician cu experienta si pregatire pe adictii. Sanatate si succes iti doresc!
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna.
Lipsa de chef de a face lucruri, lipsa de chef de a iesi din casa, dormitul in exces, lipsa chefului de a-ti face igiena sunt simptome de depresie. Adreseaza-te unui psihiatru si unui psiholog.
Lipsa de chef de a face lucruri, lipsa de chef de a iesi din casa, dormitul in exces, lipsa chefului de a-ti face igiena sunt simptome de depresie. Adreseaza-te unui psihiatru si unui psiholog.
![Gabi1223](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Nu iau tratament psihologic pentru ca nu vreau sa devin dependet si de benzodiazepine nu mai simt nevoia sa ma droghez absolut deloc mi e foarte bine asa pe metadona eu ma gandesc ca de la metadona nu mai am chef sa fac nimic in depresie n am de ce sa fiu nu duc lipsa de nimic sunt foarte binee nu simt nevoia absolut deloc sa ma droghez se poate sa fie de la metadona eu asa ma gandesc in orice caz o sa ma duc la psiholog ca pot sa ma duc din partea centrului unde sunt gratuit sa vad ce zice multumesc
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu se dau benzodiazepine in depresie. Se da o pastila de antidepresiv pe zi.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
E bine să mergeți la un psiholog clinician pentru evaluare pentru a a ști sigur dacă este o tulburare psihică sau psihologică ce interferează cu efectul medicației
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dependenta de heroina
- 332sunt dependenta de heroina
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 20dependent de heroina
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 18Ajutati-ma! nu stiu ce sa mai fac!!!
- 3Este cineva care sa lasat de heroina definitiv?
- 4doresc un sfat... cum sa ma las de heroina?
- 13Heroina - dependenta - sevraj - boala grea
- 6Consumator de heroina vreo 10 ani consecutiv; a reusit sa se lase, acum le ia din nou
- 0ETNOBOTANICE (noi) care defapt e HEROINA, STRATEGIE DE MARKETING PENTRU DEALERI.
- 4Depedent de heroina
- 8Vreau sa ma inscriu la 1 centru detox
- 1Despre metadona/heroină..
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina Heroina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: