Este cineva care sa lasat de heroina definitiv?
Buna. nu cred ca mai am nevoie de prezentare.cat de cat ma stiti si de pe alte postarii ce a-ti citit? am 21 de ani si sunt fata dupa cum bine zice numele. de la varsta de 14 ani cand am intrat in anturaj cu prietenii de prin cartier. toate erau frumoase, dupa cum stiti acum multisori ani erau la moda baeramele, zii de nastere, vara mers la strand. sa spun mai scurt un anturaj frumos numarand peste 10 persoane (tin sa spun toti mai mari ca mine cu 2, 3 sau 4 ani ).. stiu ca mi am facut ziua de 14 ani, un baeram f mare, cu multe persoane.frumos petreceam.era frumoasa viata noastra pe atunci. am obs k 3din baietii stateau cam mult la baienu intelegeam ce fac 3baietii intr-o baie mica?cineva zambind mi a zis ca se drogheaza.eu knd am auzit chestia asta am fost socata (speriata kiar) i am zis si mamei, bineinteles mi a interzis total sa mai vb cu ei si asta am facut de buna convingere.dupa altii 2 ani m am cuplat cu un baiat din acelasi anturaj de atunci, dupa ceva timp am aflat k se drogheaza cu varul lui (el avand 2anii de experienta deja)cum am aflat? pai au iesit ded la baie cu okii rosi si bulbucati. si varul lui cu seringa la ureche :))) acum imi vine sa rad.dar atunci am fost socata, suparata ( mai pe scurt mi sau inmuiat picioarele).in fine vrand..nevrand au ajuns si el si altii 3 prieteni din anturaj sa se drogheze, chiar de fata cu mine.nu prea ma uitam cand isi facea ptr k imi era frica de "ac"..dar mi se pare absurdmereu ma luam de ei ce isi baga lichidul ala aproape negru in vene.eu avand stare materiala buna., dupa un timp au venit si vremurile raurilor si sa imi ceara banii, sa se roage de mine. nu stiu, neintelegandui nu dadeam banii ptr droguri, chiar daca se zvarcoleau (acum ma gandesc ce proasta am fost k nu ii intelegeam deloc ).in fine dupa 1 an, ma certasem cu iubitul de atunci si ma intalnisem la colt de strada cu varul lui sa imi mai zik de el, sau mai stiu eu dc.avea la el cateva linii deja facute. SI PROFITAND DE SUPARAREA MEA.Imi zice stii de la astea simti k n ai suparari, necazuri.te relaxezi, plutesti...etc. si eu idioata zic bine da sa vad si eu cum e de muriti de ea in halul asta, dar zic uusssor k mie frica. mi a dat 1linie atunci m am cam speriat k mi sa inmuiat picioarele, simturileameteam.nu puteam sa merg drept primele da-ti..dar am vazut ca am o stare de bine, lin, relaxata..vb extrem de mult. de atunci am inceput sa trag da nu zii de zii, o data la 2, 3 zile.pana unul din ei a facut rost de mai mult si am avut la dispozitie oricat. n am intarziat bineinteles s-am rauri, sa incep sa vand cate ceva, sa amanetez. am vrut sa ma las si m am dus cu respectiva pers (eram de nedespartit) sa ne lasam si toata noaptea ne am zvarcolit de durerii de spate si de picioare.cum sa luminat ne am luat drumul direct spre diler.sa aflat si in fam.incercau ei acolo sa ma oblige sa numai fac. sa fie cu ochii pe mn.dar mai rau faceam.noi deja aveam semne.respectivu fluiera iar eu saream gardul :))) sau mai sigur o aducea gata facuta.tin minte ca o data am reusit sa imi fac singura (ma legasem la mana cu o maneca de bluza), avand vene f subtiri, doar la o mana se putea gasi o vena si la incheietura unde durea ingrozitor.dupa aia desi eram minora sau zbatut ei de mi au facut actele sa vin la mama in strainatate si cand au fost gata eu am plecat fara sa ma uit inapoi. anturajul deja se sparsese, se sifonau, se injurau, se barfeau, se mancau unii pe altii mai pe scurt.cum e mel. nimeni altu - inca o poveste. mai erau prietenii doar atunci cand se combinau. dupa 6luni cand m am dus in tara..am recidivatparca mai rau ca inainte.kt am stat in tara 1 luna, slabisem muult.dupa ma mai duceam in tara la 5-6 luni, dar ptr o saptatunci trageam de 2, 3 ori. asta ptr k tot anturajul te cauta.stiu ki banii tragei tu fiind slab te lasi. knd am ramas insarcinata situatia sa skimbat, cat eram gravida am fost in tara de 2 ori pe timpul verii.m au cautat bineinteles kiar in fata portii, sincer aratau rau.erau deja trasiziceau "daca merge incolo" sau "daca ne facem viata" auzi vb stupida, pai asta e mod de a-ti face viata??dupa ce am nascut, am fost in tara singura si mi sa oferit de aceeasi pers care ma invatat si prima data.defapt mint nu mi a oferit, am iesit pe afara la plimbare si pe urma am trecut pe la el pe acasa cu o treaba si sa isi faca.vreau sa zic cand am vazut k face marfa imi batea inima super tare si imi venea sa vomit (specific) si am vrut sa vad dak mai imi place, dak ma mai simt atrasa, dar nu f mult.acum in noiembrie cand am fost in tara (tot singura) n am mai luat legatura cu einu am mai facut nimic.
3 comentarii
eu cand m am lasat am luat cateva metadoane. vre-o 5pe zii timp de 3, 4 zile, am avut starii nasoale, dar nu insuportabile.am mancat dulciuri, am baut multe lichide care au ajutat. Acum incerc cu dependenta psihica sa ma lupt.sa uit ca am consumat vreodata asa ceva.. ca exista.. ma interesa chiar sa vb cu cineva care a trecut prin ce am trecut eu.dar vad ca pot sa spun ca sunt un caz fericit. am fost luna trecuta in tara si m am abtinut sa ma duc, defapt n am simtit nevoia. ca stim doar k cine sa apucat de droguri(heroina) na avut si nu are o viata roz.majoritatea provin dintr-o familie dezbinata.desi stiu si exceptii. am citiit k sunt persoane care sau lasat de ceva timp..cu tentatia cum va luptati? eu nu stiu daca as putea.dar aici unde traiesc imi este usor ptr k sunt departe de "ele: si de orice anturaj..plus ca viata mea sa inbunatit si am o fetita pt kre treb sa ma opresc ptr totdeauna.
buna eleny..an primul rind ma prezint..ma numesc romica, si an al doilea rand te felicit pentru voluntatea de a lasa drogurile ca nui usor...mai ales cand este vorba de un drog atat de periculos cum este heroina.an fine iti explic istoria mea.Sant stabilit an spania de vreo 8 ani si acum aproximativ 2 ani am cunoscut o fata din rusia.foarte frumoasa, eleganta, desteapta an fine o fata an conditii cum zic eu..neam andragostit si imediat ne=am mutat ampreuna era totul perfect ne iubeam ne distram, credeam ca e viata perfecta an fine.toata istoria asta de amor a durat aproximativ un an si apoi am inceput sa o notez un pic diferita, cand o antrebam ce se antampla ami zicea ca e obosita ca ai este dor de familie si tot asa scuze an fiecare zi...antro seara am sesizat ca o inceput sa consume cocaina, o antreb cine consuma simi zicea ca e de o prietena care locuia cu noi.tin sa precizez ca pentru mine era ceva nou nu am consumat nimic niciodata si nici nu o sa consum vreodata, eu ami iubesc viata si nu o sa ma omor singur asta o am destul de clar.an fine...antrun final ami recunoaste ca consuma cocaina.miam facut bagajele si am plecat neam despartit pentru ca cum tiam explicat eu nu tolerez asa ceva.dupa vreo 4, 5 luni de la despartirea noastra eu an timpul asta cunoscusem o alta fata...eram antro discoteca antro sambata seara cand primesc un mesaj de la persoana an cauza...zicandumi ca are nevoie de mine mai mult ca niciodata...sincer anca o mai iubeam mam speriat un pic si fara sa ma gandesc de doua ori ies din discoteca si an 10 min eram acasa la ea.prezenta un aspect dezastros, slabise...si toate chestiile ce se antampla an situatii din astea.ami apune ca are nevoie de ajutor ca nu mai poate trai asa ancepuse sa consume heroina 2 luni anainte de a ne desparti, total ca erau vreo 7 luni de cand consuma..am dormi la ea acea seara si a doua zi am anceput sa ma imformez.miam luat concediu sa am timp ptr ea mam imformat de tot ce vroiam sa stiu de ecest drog si am anceput sa sun an toate partile specializate an aceasta tema, antrun final am gasit o clinica an barcelona si an 4 august de 2010 am internato primile 5 zile nu avea dreptul de vizita nici telefon doar puteam suna sa vb cu medicii nimic mai mult, , dupa 5 zile am anceput sa o vizitez si ancepuse sa ia din nou fomele a fetei pe care am cunoscut.a stat internata an clinica 12 zile toata internarea o costat an jur de 5000 de euro cu toate tratamentele si analizele ce ior facut.la externare ior prescris ceva medicamente ce trebuia sa le ia vreo 2 luni...totul ancepuse a deveni la normal am reusit sa o desprind de anturajul cel avea anainte.la sfarsitul lui septembrie era deja bine, , , nu mai lua medicamente.totul a mers f bine pana la sfarsitul anului o vizitam aproape an fiecare zi si o vedeam destul de bine.neavand asa mult timp sa stau cu ea ptr ca munceam de creciun mio zis ca o anceput iarasi sa consume...neam certat un pik dupa care am mers de urgenta la un spital de psichiatrie si acolo yo dat un medicament de relaxare pana vom vizita un psichiatru, cum erau sarbatorile nimeni nu muncea pe 4 ianuarie am vizitat un psichiatru particular, si vreau sa spun ca medicamentele ce i leo retetat acest medic sant f bune si astazi 7 februarie fata mea este cea pe care am cunoscuto, luna asta pe 25 mergem iarasi la medic sai schimbe medicamentele si apoi om mai vedea.an mare cam asta e povestea mea, si te felicit anca odata pentru ca ai reusit sa le lasi, si anca ceva.ca sa le lasi de tot si sa nuti mai vina an minte trebue sa faci mult sport ca prin exercitii si prin efort corpul uman produce heroina ca noi defapt aceasta substanta o avem an corp.an fine..cred ca te plictisec, sper sa mai vb si mult succes an viata..
ma bucur ptr iubita ta. ea sa apucat de hero cand sa desp de tine.cel mai sigur suferea f mult si a cazut in depresie. ai mare grija k oricum ar fii niciodata nush ce este in mintea ei, eu de 3 ani sunt plekta si am mai consumat de vre-o 3 ori, putin ma gandeam eu avand in vedere k n am kutat sa ma duc eu si a fost sa imi fie oferita k intodeuna. pe urma n am mai vrut si am ocolit anturajul vechi. dar acum o sapt knd am fost in tara dintr o anumita prbl sunt f supi.. k o stare de depresie.. si tot timpul ma gandeam la hero. adik nu tot timpul..seara.. din fericire n am tras nimic k na sa risipit anturajul si eu n am kutat prea mult.dekt o pers.. n am gasit si m am gandit k este un semn de D-zeu si am renuntat :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dependenta de heroina
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 332sunt dependenta de heroina
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 20dependent de heroina
- 18Ajutati-ma! nu stiu ce sa mai fac!!!
- 26prietenul meu este dependent de heroina?!?
- 3cum pot prepara metadona?
- 4doresc un sfat... cum sa ma las de heroina?
- 6Consumator de heroina vreo 10 ani consecutiv; a reusit sa se lase, acum le ia din nou
- 0ETNOBOTANICE (noi) care defapt e HEROINA, STRATEGIE DE MARKETING PENTRU DEALERI.
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina Heroina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: