Consumator de heroina vreo 10 ani consecutiv; a reusit sa se lase, acum le ia din nou
Sotul meu a fost consumator de heroina vreo 10 ani consecutiv. Dupa multe lupte, a reusit sa se lase, iar de vreo 4 ani revine asupra drogului o data la ceva timp. Nervii mei sunt de mult tocati si nu inteleg de ce aceasta intoarcere constanta asupra raului provocat de acest drog!!!! Ca o alternativa i-am mai luat niste metadoane, pe care le-a folosit gresit.Daca ma intelegeti, veti sti ca nu am cu cine sa discut, indiferent de ce optiune ii propun, nici una nu este buna!
Are perioade cand sta cate 2-3 luni foarte linistit, ca pe urma sa o ia in forta cu metadoanele cate 2 saptamani..
Nu doarme noaptea, este foarte agitat, tresare, transpira, dar neaga cum ca ii este rau!
Ce pot sa fac?
Are perioade cand sta cate 2-3 luni foarte linistit, ca pe urma sa o ia in forta cu metadoanele cate 2 saptamani..
Nu doarme noaptea, este foarte agitat, tresare, transpira, dar neaga cum ca ii este rau!
Ce pot sa fac?
6 comentarii
Poate nu ar fi rau sa consulte un psiholog...daca a fost consumator atatia ani cred ca dependenta e mai mult psihica decat fizica...cred ca de la psihic pleaca.oricum trebuie sa fi tare, sa il sprijini cat poti de mult..singur se va prabusi mai mult...
cred ca mai repede trebuie sa-si infrunte teama...multumesc oricum:)
daca vrei ca Dz sa te ajute dami un email -*
Doar Dz te poate ajuta, sincer!!!
* modificat de admin
Doar Dz te poate ajuta, sincer!!!
* modificat de admin
iti multumesc frumos, o sa-ti trimit mail:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dependenta de heroina
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 332sunt dependenta de heroina
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 20dependent de heroina
- 26prietenul meu este dependent de heroina?!?
- 3Este cineva care sa lasat de heroina definitiv?
- 3cum pot prepara metadona?
- 4doresc un sfat... cum sa ma las de heroina?
- 13Heroina - dependenta - sevraj - boala grea
- 0ETNOBOTANICE (noi) care defapt e HEROINA, STRATEGIE DE MARKETING PENTRU DEALERI.
- 4Depedent de heroina
- 1Despre metadona/heroină..
- 5Am fost dependet de heroina acuma sunt in tratament cu metadona
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina Heroina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: