dependenta de heroina
caut un sanatoriu post-cura cu ateliere unde sa-si petreaca timpul liber ca de ex.(auto, croitorie, etc.)in apropiere de bucuresti.multumesc
4 comentarii
Exista un centru de post-cura la Spitalul Balaceanca.
In legatura cu dependenta de heroina. Am un prieteen, care, din nefericire, este dependent de acest drog. Realizeaza cat de rau a ajuns, stie. ii pare rau, vrea sa faca ceva, sa se schimbe dar am impresia ca totusi ii este frica, nu mai are pe nimeni langa el, toate ii merg prost, se simte singur si parasit... familia nu stie. Vreau sa-l ajut. Chiar vreau. Dati-mi niste sfaturi cum as putea... niste telefoane, nu stiu, orice!!! va rooog! nu-l pot lasa sa moara. Va multumesc mult de tot. Irina
Singurul lucru pe care il poti face pt el este sa il ajuti financiar...sa isi mai cumpere, ca e criza
daZzO, ai facut o gluma proasta!
Trebuie dus la spital la dezintoxicare. Trebuie ajutat, bineinteles. Singur i-ar fi foarte greu sau imposibil sa depaseasca sevrajele.
In concluzie trebuie luata legatura cu un spital de psihiatrie, sectia dezintoxicare de droguri.
Trebuie dus la spital la dezintoxicare. Trebuie ajutat, bineinteles. Singur i-ar fi foarte greu sau imposibil sa depaseasca sevrajele.
In concluzie trebuie luata legatura cu un spital de psihiatrie, sectia dezintoxicare de droguri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 20dependent de heroina
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 18Ajutati-ma! nu stiu ce sa mai fac!!!
- 4doresc un sfat... cum sa ma las de heroina?
- 0ETNOBOTANICE (noi) care defapt e HEROINA, STRATEGIE DE MARKETING PENTRU DEALERI.
- 8Vreau sa ma inscriu la 1 centru detox
- 5Am fost dependet de heroina acuma sunt in tratament cu metadona
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina Heroina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: