ETNOBOTANICE (noi) care defapt e HEROINA, STRATEGIE DE MARKETING PENTRU DEALERI.

(daca s-ar putea face cumva 'sticky' topicul asta, cred eu, ar ajuta multe persoane)
mare grija baieti si fete.
ce am fumat eu, 'etnobotanicele astea noi, aduse acum cateva luni' era defapt ceai amestecat cu heroina(putina sau multa, nu stiu sa va zic).
AM FOST LA PSIHOLOG, mi-a spus ca MULTE PERSOANE au venit cu aceeasi problema, SI DEFAPT E O STRATEGIE buna pentru DEALERI de A FACE BANI, acestia URMAND SA BAGE PE PIATA HEROINA(in orasele in care nu exista) PROPRIU-ZISA!
am o saptamana si 3 zile(inca transpir aproape continuu, plus alte simptome care sunt exact ca cele a heroinei), inca mi-e scarba de ce am facut.
inca o data, MARE GRIJA CE FUMATI!
pentru curiosi:
http://forum.romedic.ro/prod/dependent(mai_mult_ca_sigur)_de_etnobotanice_-_4_ani_087832.html
mare grija baieti si fete.
ce am fumat eu, 'etnobotanicele astea noi, aduse acum cateva luni' era defapt ceai amestecat cu heroina(putina sau multa, nu stiu sa va zic).
AM FOST LA PSIHOLOG, mi-a spus ca MULTE PERSOANE au venit cu aceeasi problema, SI DEFAPT E O STRATEGIE buna pentru DEALERI de A FACE BANI, acestia URMAND SA BAGE PE PIATA HEROINA(in orasele in care nu exista) PROPRIU-ZISA!
am o saptamana si 3 zile(inca transpir aproape continuu, plus alte simptome care sunt exact ca cele a heroinei), inca mi-e scarba de ce am facut.
inca o data, MARE GRIJA CE FUMATI!
pentru curiosi:
http://forum.romedic.ro/prod/dependent(mai_mult_ca_sigur)_de_etnobotanice_-_4_ani_087832.html
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dependenta de heroina
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 20dependent de heroina
- 26prietenul meu este dependent de heroina?!?
- 7Droguri legale lipsa de aer! ajutorrrrrrr disperareeee
- 3Este cineva care sa lasat de heroina definitiv?
- 3cum pot prepara metadona?
- 13Heroina - dependenta - sevraj - boala grea
- 3In legatura cu consumul de etnobotanice...
- 8Atacuri de panica sau probleme de sanatate?
- 6Consumator de heroina vreo 10 ani consecutiv; a reusit sa se lase, acum le ia din nou
- 2Ajutor, am consumat etnobotanice
- 17dependent(mai mult ca sigur) de etnobotanice - 4 ani
- 4Depedent de heroina
- 4Sevrajul dupa etnobotanice.
- 7Sunt doar speriat sau chiar este o problema medicala?
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina Heroina etnobotanice consumul de etnobotanice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: