Respirație grea, senzație de greutate în piept.
Cum am mai spus în trecut, am avut niște probleme cu iubitul (se poate citi mai in detaliu în alta postare de pe profil) si am facut vreo 3 atacuri de panica *primul fiind cel mai groaznic si restul două muuult mai ok). Scriam de pe bancile de la urgență de la ultimul atac chiar pe forum pentru niște sfaturi. La 2 zile după iubitul respectiv s-a despărțit de mine când eram la muncă și mi-a fost destul de greu să gestionez știrea; în sensul în care am plâns și am avut acea senzație de respirație grea și greutate în piept. A doua zi la fel (adica ieri), și la munca abia ma puteam concentra si imi simțeam capul greu și am fost trimisa acasa. Doctorul de la spital mi-a zis sa iau sedatif pc la nevoie doar ca nu vreau sa stau tot timpul pe sedative. Asa ca mama mea a luat Nervocalmin de relaxare și de somn ușor și magneziu și b6 pe care le-am luat azi prima oară. Sunt pe baza de plante. Doza de dimineață nu am luat-o că a venit cu pastilele abia la 12 si ceva. Am luat pe la 1 si am plecat. La muncă m-am simțit foarte bine. Eram plină de energie și orice gând la fostul iubit îl dădeam la o parte ajutând un client. Clar că energia s-a mai dus avand in vedere faptul ca lucrez in vânzări si a fost plin dar important a fost ca m-am simțit bine. Pe la 5 dupa pauza de masa parca iar ma lua cu batai de inima si respirație mai grea dar am reușit chiar repede sa ma calmez. Vreau să știu ce părere aveți despre acest Nervocalmin. Mie chiar mi-a facut bine. Chiar m-am simțit bine și sunt curioasă de părerea voastră. Va mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tuse + expectoratie
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 170operatia de deviatie de sept
- 3Nasuc infundat de 10 zile si nu mai trece
- 3am o problema foarte mare cu respiratia simt ca nu am aer suficient
- 1Respiratie grea dupa ce rad
- 1Dificultate in respiratie, tuse
- 6infectie in gat
- 2Picaturi de nas
- 1Dificultate in respiratie!
- 1Presiune si senzatie de stransoare in piept
- 3Respiratie greoaie
- 7Nu pot sa inspir
- 0Probleme cu plamani?
- 8Testat pozitiv cu covid 19
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 1De ce am des senzații de sufocare, respir greu și simt că nu am suficient aer ?
- 4Chist san
- 8Senzație ciudată piept
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: