rinoplastie - informatii postoperatorii

22-01-2013
paula willmann
Nu este medic/terapeut
paula willmann
informatii postoperatorii
4 comentarii
0
22-01-2013, ora 15:54
paula willmann
Nu este medic/terapeut
paula willmann
Am cautat informatii despre ce se intampla dupa operatie si cum nu am gasit voi scrie eu din experienta mea. Cand m-am trezit din anestezie am avut frisoane. dureri de ochi, la nas si dantura, suportabile, stare de rau generala, ochii umflatii la maxim mov inchis, toata fata umflata de fapt, respiratie dificila din cauza atelelor din nas. La 3 zile se scot atelele, durere nu mai zic, si se introduc mese. La 7 zile se scot si mesele si bandajele. E greu dar sper ca a meritat. Succes celor ce se incumeta sa faca aceasta operatie!
0
25-01-2013, ora 17:21
paula willmann
Nu este medic/terapeut
paula willmann
Eu azi mi-am scos bandajele si desi e foarte umflat, sant foarte multumita. Mai am de asteptat pana la rezultatul final dar a meritat. Bafta Irina!
0
22-02-2013, ora 10:53
paula willmann
Nu este medic/terapeut
paula willmann
Dupa o luna si un pic in sfarsit incep sa vad rezultate multumitoare. Inca e putin umflat dar arata foarte bine si pentru asta ii multumesc doctorului Nitescu. Voi avea un nasuc perfect.
0
25-02-2013, ora 18:53
cat99
Nu este medic/terapeut
cat99
Buna seara! :)
Am si eu un of cu rinoplastia asta. Am facut operatia acum doi ani la un doctor, dar fara prea mare succes iar acum tentez din nou. Merg acum la domnul doctor Popescu Daniel. Nu am nicio indoiala ca este foarte bun, poate cel mai bun asa cum spune multa lume.
Dar sunt patita deja si stiu ca operatia este foarte complicata, si as vrea daca mai sunt persoane operate de rinoplastie secundara la domnul doctor sa-mi spuna si mie cum a fost. Am vorbit cu doua fete operate superb de domnul doctor dar ele erau la prima operatie asa ca le-a reusit din prima, cum se zice. La mine la retus cred ca va fi mai complicat. Astept sa-mi ziceti cum a decurs daca ati fost in aceiasi situatie ca mine.
Multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •