de ce nu pot respira corect?
am si eu o problema...nu pot respira corect...am impresia ca aerul nu imi ajunge in plamani si se opreste in gat.simt nevoia sa trag aer in piep deoarece simt ca ma sufoc.tusesc tot timpul...si elimin o substanta balbena gelatinoasa.va rog ajutati-maa..
4 comentarii
dupa nastere la doua luni am observat ca nu pot respira coprect si la cel mai mic efort mi se pune un nod an gat si nu mai pot respira fac crize cum fac cei de asm ce as putea sa am mai fumez din cand an cand asta sa fie problema ce pot sa fac acum miam luat de la farmacie niste pastile theo sr 200 si ma simt un pic mai bine pot respira mai bine acolo scri ca e bun pentru asm bronsic oare asta sa am astept raspuns
Amandoua trebuie sa solicitati un control la pneumoftiziologie si ulterior, daca va mai fi necesar, si un examen endocrinologic.Numai bine!
Fara consultatie, analize, radiologie si eventual ecografie nu pot sti exact ce e.Dar nu te ingrijora, ori este o afectiune inflamatorie bronho-pulmonara, ori ai probleme cu tiroida.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 3disconfort in gat si greutati cu respiratia
- 4Respiratie greoaie
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 3am o problema foarte mare cu respiratia simt ca nu am aer suficient
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 7bloc partial de ramura dreapta
- 9Simt ca ar trebui sa eructez, incerc, dar nu pot.
- 6Durere spate, lipsa de aer dupa ce mananc
- 2problema respiratorie
- 3De cam 1 ma chinui cu o respiratie greoaie
- 1Buna ziua nu pot trage aer in piept
- 57anxietate sau probleme respiratorii?
- 1Respiratie greoaie/junghi in piept
- 4Respirație greoaie
- 1Respir greu si ma apasa pieptul
- 3Respiratie greoaie
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 0Probleme cu respirația va rog raspuns
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: