Am episod depresiv și îmi e frica de ce urmeaza
Am fost diagnosticată cu episod depresiv. Iau stimuloton arplazoram și imovane. Am început din 28.02. Dar deja am dubii. Mi e frica. O sa dureze mult și nu știu cât de eficient o da fie. Mi e frica sa mă inham la pastile de genu. Mi e teama de cum o sa mă simt..Cum o sa le scot din organism și sa nu recidiveze fără medicamentatie. Simt o stare de bine de la arplazoram.. ca și când m-as droga și as mai vrea. Dar mă liniștesc și simt pace interioara. Dar nu pot sa mă gândesc pe termen lung. Plus ca sunt destul de moleșita din cauza stimuloton. La voi cum a fost pe parcurs ? Cum a fost când ați renunțat la pastile?
1 comentarii
JRC, nu-ti face griji : antidepresivele moderne nu dau dependenta si pot fi luate pe termen lung.
Despre alprazolam e bine sa intrebi medicul dupa o luna daca e sau nu cazul sa continui.
Iti sugerez ca in paralel cu medicatia sa incepi si sesiunile de psihoterapie, ce-ti pot fi de folos atunci cand medicul tau va decide o diminuare a dozelor sau daca va incerca intreruperea medicatiei.
Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Despre alprazolam e bine sa intrebi medicul dupa o luna daca e sau nu cazul sa continui.
Iti sugerez ca in paralel cu medicatia sa incepi si sesiunile de psihoterapie, ce-ti pot fi de folos atunci cand medicul tau va decide o diminuare a dozelor sau daca va incerca intreruperea medicatiei.
Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Episod depresiv anxios
- 7cer opinii la problema mea
- 4cum iti ajuti mama depresiva?
- 7Obregia sau Spitalul Militar pt episod depresiv major?
- 39Atacuri de panica, episod depresiv si tratament puternic
- 4episod depresiv sever
- 4simptome medicamente sau scleroza?
- 10Episoade depresive, Elilepsie sau Schizofrenie
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 4Diagnosticarea episoadelor depresive
- 3depresia a revenit cu incercari usoare de atac de panica
- 2Nou episod depresiv
- 11Episod depresiv recurent
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 10Episod depresiv sever
- 3Episod depresiv sever fara simptome psihotice - ture de noapte