Episod depresiv sever fara simptome psihotice - ture de noapte

01-11-2021
Vivi244
Nu este medic/terapeut
Vivi244
Buna ziua!

Am fost diagnosticata cu episod depresiv sever fara simptome psihotice acum 5 ani ( cu o internare la Obregia de 2 saptamani doar, iesind in stare ameliorata ) - in prezent am o problema la job pentru ca postul are si ture de noapte.
Ce as putea face in acest caz ( medicina muncii mi-a cerut scrisoare medicala, iar dupa va reevalua fisa de aptitudini )?

Mentionez ca nu mai am niciun simptom aidoma celor de acum 5 ani, si sunt in tratament cu doar 5mg Abilify si 125 mg Sertralina.
3 comentarii
0
01-11-2021, ora 15:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu sunt indicate in bolile psihice turele de noapte. Mai bine va cautati altceva mai usor.
0
01-11-2021, ora 18:03
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vorbiti cu medicul care vă dă tratamentul si care a urmărit evoluția bolii. In urma scrisorii medicale daca medicul va specifica faptul ca nu aveti voie ore de noapte, se poate gasi o rezolvare la locul de muncă. Medicul de medicina muncii poate face recomandare conducerii pe baza scrisorii medicale
0
01-11-2021, ora 21:18
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Cauta alta munca, nu te duce de noapte sa te fortezi, ca se poate agrava problema sau sa apara iar cine stie ce simptome.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: