Episod depresiv sever fara simptome psihotice - ture de noapte
Buna ziua!
Am fost diagnosticata cu episod depresiv sever fara simptome psihotice acum 5 ani ( cu o internare la Obregia de 2 saptamani doar, iesind in stare ameliorata ) - in prezent am o problema la job pentru ca postul are si ture de noapte.
Ce as putea face in acest caz ( medicina muncii mi-a cerut scrisoare medicala, iar dupa va reevalua fisa de aptitudini )?
Mentionez ca nu mai am niciun simptom aidoma celor de acum 5 ani, si sunt in tratament cu doar 5mg Abilify si 125 mg Sertralina.
Am fost diagnosticata cu episod depresiv sever fara simptome psihotice acum 5 ani ( cu o internare la Obregia de 2 saptamani doar, iesind in stare ameliorata ) - in prezent am o problema la job pentru ca postul are si ture de noapte.
Ce as putea face in acest caz ( medicina muncii mi-a cerut scrisoare medicala, iar dupa va reevalua fisa de aptitudini )?
Mentionez ca nu mai am niciun simptom aidoma celor de acum 5 ani, si sunt in tratament cu doar 5mg Abilify si 125 mg Sertralina.
3 comentarii
Nu sunt indicate in bolile psihice turele de noapte. Mai bine va cautati altceva mai usor.
Vorbiti cu medicul care vă dă tratamentul si care a urmărit evoluția bolii. In urma scrisorii medicale daca medicul va specifica faptul ca nu aveti voie ore de noapte, se poate gasi o rezolvare la locul de muncă. Medicul de medicina muncii poate face recomandare conducerii pe baza scrisorii medicale
Cauta alta munca, nu te duce de noapte sa te fortezi, ca se poate agrava problema sau sa apara iar cine stie ce simptome.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Episod depresiv anxios
- 7cer opinii la problema mea
- 4cum iti ajuti mama depresiva?
- 4tulburare psihotica... are sanse sa se faca bine si sa mai profeseze?
- 7Obregia sau Spitalul Militar pt episod depresiv major?
- 4episod depresiv sever
- 4simptome medicamente sau scleroza?
- 10Episoade depresive, Elilepsie sau Schizofrenie
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 4Diagnosticarea episoadelor depresive
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 1Am episod depresiv și îmi e frica de ce urmeaza
- 3depresia a revenit cu incercari usoare de atac de panica
- 2Nou episod depresiv
- 11Episod depresiv recurent
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 10Episod depresiv sever