Cancer piele

Buna ziua,
La excizia unei alunite in data de 28.02.2022 rezultat Melanom cutanat Breslow 1mm nivel Clark III, margini de siguranta insuficiente la minim mm distanta.CT-ul a iesit bine.Dupa rezultat s-a facut operatie de securizare a zonei dar nu s-a efectuat ganglionul santinela.
Este neaparat necesar efectuarea ganglionului santinela si la cat timp se poate face ?
Multumesc pentru raspuns.
La excizia unei alunite in data de 28.02.2022 rezultat Melanom cutanat Breslow 1mm nivel Clark III, margini de siguranta insuficiente la minim mm distanta.CT-ul a iesit bine.Dupa rezultat s-a facut operatie de securizare a zonei dar nu s-a efectuat ganglionul santinela.
Este neaparat necesar efectuarea ganglionului santinela si la cat timp se poate face ?
Multumesc pentru raspuns.
2 comentarii

Buna ziua
Ar fi bine sa mergeti la Cluj sau la Bucuresti pentru biopsia ganglionului santinela. De obicei se face cam la 6 saptamani dupa prima excizie, dar am avut pacienti la care s-a facut si la 4 luni.. Mergeti la consultatie la un chirurg plastician care face excizia ggl santinela si poate s-a mai intalnit cu astfel de situatii.Apoi periodic mergeti la dermatolog si oncolog.
Sanatate
Ar fi bine sa mergeti la Cluj sau la Bucuresti pentru biopsia ganglionului santinela. De obicei se face cam la 6 saptamani dupa prima excizie, dar am avut pacienti la care s-a facut si la 4 luni.. Mergeti la consultatie la un chirurg plastician care face excizia ggl santinela si poate s-a mai intalnit cu astfel de situatii.Apoi periodic mergeti la dermatolog si oncolog.
Sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 7semn de mama
- 64metastaza osoasa - ce sanse mai are?
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 3Cancer de piele! (Carcinom bazocelular)
- 12melanom malign
- 2Am cancer de piele?
- 17o alunita diagnosticata ca fiind melanom malign
- 3cancer de piele (nu stiu sigur)
- 12diagnostic melanom malign coroid operat, ce se intampla mai departe?
- 1cancerul pielii
- 73Ipilimubab!
- 5Diagnostic: Melanom cutanat regiunea lombara stanga
- 4cancer de piele?
- 34melanom malign
- 1Melanom?
- 0Cancer de piele
- 2Alunita sau melanom?
Mai multe informații despre: Melanomul Cancerul de piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: